News-Piper

Έτσι είναι τα τραγούδια της Eurovision!

Έτοιμοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο που θα τους στείλει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας δηλώνουν οι τέσσερις υποψήφιοι για την Eurovis...


Έτοιμοι να διεκδικήσουν το εισιτήριο που θα τους στείλει τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας δηλώνουν οι τέσσερις υποψήφιοι για την Eurovision, που την Τρίτη γύρισαν τα video clips των τραγουδιών τους!

Tα γυρίσματα έγιναν σε στούντιο της Παλλήνης και θα προβληθούν στην επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων τραγουδιών, την ερχόμενη Δευτέρα.
Η κάμερα του Star ήταν στα γυρίσματα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού αποκάλυψε πώς θα είναι τα τέσσερα τραγούδια:
Η Αγγελική Ηλιάδη θα τραγουδήσει ένα αργό τσιφτετέλι του Κυριάκου Παπαδόπουλου και τουΗλία Φιλίππου.

Σε τζαζ ρυθμούς, με την υπογραφή των Γιώργου Γκέκα και Άγη Νικολακόπουλου, θα δούμε τηνΘωμαή Απέργη.

Μόνο οι... φούστες που θα φορούν στη σκηνή οι Koza Mostra θα θυμίζουν την ανάλογη εμφάνιση των Μολδαβών στην Eurovision, με τον Ηλία Κόζα, που έγραψε το τραγούδι να επισημαίνει ότι το ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο με την συμμετοχή του Αγάθωνα.

Τέλος, κάτι αυθόρμητο και ρυθμικό μας υπόσχονται ο Alex Leon και η Giorgina, που δεν έκρυψαν την αγωνία τους.

Μετά την επίσημη παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφιοτήτων, ο λόγος θα περάσει στο κοινό, που θαεπιλέξει τον εκπρόσωπό μας στην 58η Eurovision στις 18 Φεβρουαρίου!

Related

EUROVISION 8035347985028596152

Follow us


item