News-Piper

Ευγενία Μανωλίδου:"Κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι με τον Άδωνι"

Με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πάτρα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Έλενα...


Με αφορμή την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στην Πάτρα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Περρή και της Έλενας Παπαβασιλείου.
Ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί το Dancing with the stars και εκείνη απάντησε:

"Το βλέπω όταν είμαι σπίτι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Φέτος, είναι η καλύτερη φουρνιά celebrities. Έχω τρελαθεί. Και για την Έλενα έχω να πω, πως είναι καταπληκτική. Έλενα, είσαι από τους celebrities που έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο και χαίρομαι που έχεις παρτενέρ τον Ηλία, είναι καταπληκτικός δάσκαλος. Τον ξέρω αρκετά καλά, έχουμε μιλήσει πολύ και έχει τύχει να τον δω πως δουλεύει με τις ντάμες του".
-Είσαι πολύ γενναιόδωρη, σε όσα λες, σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής.
-"Αντικειμενική είμαι. Αν δεν ήταν καλή, δεν θα τα έλεγα αυτά".
Και εκεί, ο παρουσιαστής της βρήκε τη στιγμή να της κάνει μια πολύ προσωπική ερώτηση, αλλά η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!
-Με τον Άδωνι Γεωργιάδη, κοιμόσαστε σε διαφορετικά κρεβάτια;
"Όχι, τις λες! Στο ίδιο κρεβάτι κοιμόμαστε, αλλά έχει ήδη φύγει από το σπίτι, γιατί είναι καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Παρόλο που ξενύχτησε χθες το βράδυ στη Βουλή, ξύπνησε πολύ νωρίς λόγω της εμφάνισής του σε πρωινό".
 Βλεπόσαστε καθόλου στο σπίτι;
"Προσπαθώ να τον βλέπω στα ταξίδια, γι’ αυτό πηγαίνω μαζί του. Στην Αθήνα είναι πολύ δύσκολο, τα ωράρια μας είναι διαφορετικά, γεμάτα και έντονα και δεν βλεπόμαστε αρκετά".

Related

showbiz 3530926598822326454

Follow us


item