News-Piper

"Βολές" Σταμάτη Μαλέλη, εναντίον δημοσιογράφου - παρουσιαστή

Μια νέα διαμάχη ξεκίνησε στο δημοσιογραφικό χώρο, μεταξύ του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου και του διευθυντή ειδήσεων του STAR, Σταμάτη...


Μια νέα διαμάχη ξεκίνησε στο δημοσιογραφικό χώρο, μεταξύ του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου και του διευθυντή ειδήσεων του STAR, Σταμάτη Μαλέλη, όταν ο πρώτος έγραψε ένα κείμενο με την άποψή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , που αφορούσε στις προσλήψεις των κυριών Μ.Σταματέρη, Ε.Κατρίτση και Α. Σαλαγκούδη στη ΝΕΤ.

Το κείμενο έγραφε: “Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια”.
Γιάννης Λοβέρδος
Και συνέχισε: “ Η εκπομπή της κ. Σταματερη ήταν στο Σταρ ,αλλά πλέον λόγω περικοπών, δεν μπορούσε ο φίλος μου ο Μαλέλης να την πληρώνει. Και τη φόρτωσε στη ΝΕΤ όπου διευθυντής είναι ο πρώην υφιστάμενος του Λιάτσος. Τραγικά πράγματα σε εποχές γενικής κατάρρευσης”
Πολλοί ήταν οι  διαδικτυακοί “φίλοι” του Γιάννη Λοβέρδου που σχολίασαν τα όσα είχε γράψει ο δημοσιογράφος.  Λίγο αργότερα στη “συζήτηση” , μπήκε και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Σταματέρη και διευθυντής ειδήσεων του STAR, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έγραψε: “ Αγαπητέ Γιάννη δεν έχω ιδέα αν θα κάνει εκπομπή η πρώην γυναίκα μου στην ΕΡΤ . Εργάζεται στο Σταρ. Νομίζω ότι κάνεις λάθος ”. Επίσης, έγραψε : “Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ από κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη”.
Σταμάτης Μαλέλης
Λίγο αργότερα κι ενώ ο Γιάννης Λοβέρδος δεν απαντούσε στα σχόλια του, ο Σταμάτης Μαλέλης  έγραψε : “Τι έγινε όσοι βρίζατε μουγκαθήκατε. ΟΛΟ ήταν ένα ψέμα. Η Σταματέρη δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ σε αντίθεση με τον Λοβέρδο”.
Μετά κάποιος σχολίασε: «Ο Λοβέρδος γενικά μιλάει σωστά, αλλά του έχω πει κι εγώ να είναι λιγότερο πικρόχολος - ειδικά με ανθρώπους που δεν ξέρει - και να διασταυρώνει καλύτερα αυτά που λέει» και ο διευθυντής του STAR, απάντησε: «Ντροπή του. Απίστευτο ψέμα.»
Και θέλοντας να δώσει μια απάντηση από την πλευρά της Μαρίας Σταματέρη, έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Η Σταματέρη με διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι ψέμα και κινείται δικαστικά κατά των συκοφαντών της. Λυπάμαι για αυτούς που διψούν για αίμα».
Σταματέρη
Κάποιος άλλος τότε αναρωτήθηκε: “Ε μα τι στο δ....ο τότε γιατί αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τέτοιο πράγμα???” . Kαι ο Σταμάτης Μαλέλης του απάντησε: “Εάν αυτό γινόταν πίστεψε με θα έλεγα χειρότερα.”
Λίγες ώρες αργότερα , ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: “Η εκπομπή έπαιξε χωρίς φυσικά την Σταματέρη. Τώρα ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη”.
Σταμάτης Μαλέλης
Ωστόσο, δίνοντας ακόμη μια "ευκαιρία" να αναγνωρίσει το λάθος του ο Γιάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του STAR έγραψε στο Fb:ΣΤΑΜ. ΜΑΛΕΛΗΣ
 Και ο δημοσιογράφος, αυτό και έπραξε:Γ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ


Related

TV 5032228194375618276

Follow us


item