News-Piper

Όλα όσα έγιναν στο 9ο live του Dancing with the stars

To  Dancing With The Stars  επέστρεψε και αυτήν την εβδομάδα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το ένατο, κατά σειρά, live show του τρίτου κύκλο...


To Dancing With The Stars επέστρεψε και αυτήν την εβδομάδα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το ένατο, κατά σειρά, live show του τρίτου κύκλου, το βράδυ της Κυριακής.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στο πλατό λίγο μετά τις 21:20, φορώντας ένα μίνι φόρεμα σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις, καλησπερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό, την κριτική επιτροπή, αλλά και τους θεατές που βρέθηκαν στο πλατό. 




Όπως ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια, για αυτή τη βραδιά, ως special guests στο Dancing With The Stars εμφανίζονται η Κατερίνα Στανίση και η Θωμαή Απέργη - και όχι ο Stan, ο οποίος ακύρωσε την εμφάνισή του, παρά το γεγονός πως είχε ανακοινωθεί και επισήμως την προηγούμενη Κυριακή.
Η τελική κατάταξη, σύμφωνα με τη βαθμολογία των παικτών:

Ντορέττα Παπαδημητρίου & Παύλος (46 βαθμοί)
Ηλίας Βρεττός & Κλώντια Άννα (45 βαθμοί)
Νίκος Αναδιώτης & Αναστασία (45 βαθμοί)
Έλενα Παπαβασιλείου & Ηλίας (44 βαθμοί)
Σπύρος Σούλης & Μαρία (43 βαθμοί)
Λάουρα Νάργες & Γιάννης (40 βαθμοί)
Κέλλυ Κελεκίδου & Βαγγέλης (40 βαθμοί)
Οι δύο παίκτριες που ήρθαν αντιμέτωπες για την παραμονή τους στο show ήταν η Λάουρα Νάργες και ηΚέλλυ Κελεκίδου. Από το Dancing With The Stars αποχώρησαν η Κέλλυ Κελεκίδου και ο παρτενέρ της, Βαγγέλης Χολέβας.

Related

reality 3670376981413513591

Follow us


item