News-Piper

Μοίρασε χαμόγελα και "Ελπίδα" ο Παναθηναϊκός

Την ογκολογική μονάδα του ιδρύματος "Ελπίδα" επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, χαρίζον...


Την ογκολογική μονάδα του ιδρύματος "Ελπίδα" επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού, χαρίζοντας για ακόμη μια χρονιά δώρα και χαμόγελα και κυρίως ελπίδα στα παιδιά αυτές τις άγιες ημέρες των γιορτών.

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη καλωσορίζοντας τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε : "Είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι για μία ακόμα χρονιά είστε μαζί μας. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο και ελπίζω να είστε πιο σύντομα μαζί μας στο μέλλον γιατί βλέπετε με πόση χαρά σας περιμένουν τα παιδιά. Η παρουσία σας εδώ δίνει δύναμη στα παιδιά για να συνεχίσουν. Μοιραζόμαστε αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί και παίρνουν δύναμη και κουράγιο".
Η πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα, Μαριάννα Βαρδονογιάννη, χάρισε στους ποδοσφαιριστές γούρι της Ελπίδας και τετράφυλλο τριφύλλι... ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκπροσωπώντας την πράσινη ΠΑΕ, δώρισε με τη σειρά του στην κυρία Βαρδινογιάννη τιμητική πλακέτα και είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να φέρει χαρά σε σας και στις οικογένειες των παιδιών. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Να σας δίνουμε και σε σας κουράγιο για να συνεχίσετε αυτό το σημαντικό έργο".
Οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τις ευχές και την αγάπη τους, προσέφεραν ένα κουκλοθέατρο για τα παιδιά του σχολείου, που στεγάζεται στην ογκολογική μονάδα παίδων ενώ ο προπονητής των πράσινων Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέφερε από την μεριά του: "Eίμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ. Συγκινούμαι που είμαι εδώ και βλέπω αυτό το τεράστιο έργο. Θέλω να ευχηθώ στην κ. Μαριάννα και τον κ. Βαρδή, υγεία, για να συνεχίσουν αυτό το έργο και να ευχηθώ στα παιδιά ελπίδα ζωής. Εμείς λόγω των υποχρεώσεών μας δεν έχουμε την ευκαιρία να το επισκεπτόμαστε πιο συχνά αλλά είναι ένα τεράστιο μάθημα για μας. Υπάρχουν και δύσκολες στιγμές στη ζωή και πρέπει να έχεις δύναμη για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις. Η αλληλεγγύη είναι ένα τεράστιο μάθημα ζωής και μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι".


megatv.com

Related

sport 752885749618457326

Follow us


item