News-Piper

Χώρισε η Βάσω Κολλιδά

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν από κοινού. Η Βάσω Κολλιδά και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Χατζηχρηστίδης...

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν από κοινού. Η Βάσω Κολλιδά και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Χατζηχρηστίδης δεν είναι πλέον μαζί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», o βασικός λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό ήταν η χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε. 

Η πρώην Playmate ήταν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι ταξιδεύοντας από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, αφού ο επιχειρηματίας Νίκος Χατζηστρατίδης δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης και δεν ήταν εύκολο να βρίσκεται στην Αθήνα έστω και για λίγες ημέρες. 

Το χάσμα στη σχέση τους μεγάλωσε όταν η Βάσω Κολλιδά θέλησε να επικεντρωθεί σε κάποια της επαγγελματικά σχέδια, που τα είχε αφήσει στην άκρη για κάποιο διάστημα. Το γνωστό μοντέλο εδώ και λίγο καιρό έχει βγάλει τη δική του σειρά με ρούχα και αξεσουάρ και ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό του e-shop. Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια στην Αθήνα, αφού βρίσκονται εδώ όλοι οι συνεργάτες της. 

Το πρώην (πλέον) ζευγάρι ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις, αφού όλο αυτό το διάστημα που ήταν μαζί δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη σχέση του. Οταν συζήτησαν το πρόβλημα της απόστασης είδαν ότι η σχέση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί και έτσι έβαλαν τέλος πριν καν ξεκινήσουν τα μεγάλα προβλήματα. 

Η Βάσω Κολλιδά πάντως αυτή την περίοδο διανύει μια πολύ ήρεμη φάση και θέλει να ρίξει όλο το βάρος στο e-shop που αναφέραμε και μίλησε στο star για τον χωρισμό της...

Related

gossip 7652660100764847758

Follow us


item