News-Piper

Όσα έγιναν στην παρουσίαση δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

  Το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου  έγινε στο  BOGART   της πλατείας Κολωνακίου η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού «Πα...

 Το βράδυ της Τρίτης 27 Νοεμβρίου έγινε στο BOGART της πλατείας Κολωνακίου η παρουσίαση του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού «Παιδί Γενναίο», ο οποίος φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους.
Πολλοί δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί, η αγαπημένη οικογένεια του τραγουδιστή, οι συντελεστές του άλμπουμ, οι συνεργάτες από τη δισκογραφική εταιρία Universal Music, αλλά και συνάδελφοι του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν εκεί για να γιορτάσουν μαζί με εκείνον και τον Γιώργο Θεοφάνους μιασπουδαία δισκογραφική κυκλοφορία που μετρά ήδη μέσα σε λίγες βδομάδες μια μεγάλη επιτυχία: το τραγούδι «Ποτέ Ξανά» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους (όπως όλα τα τραγούδια άλλωστε) και στίχους της Ναταλίας Γερμανού.


Πρώτος πήρε το λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Music κ. Τάσος Ξιναρής για να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους που είχαν έρθει να υποστηρίξουν καταρχήν ένα νέο τραγουδιστή, στο πρόσωπο του οποίου η ελληνική δισκογραφία βλέπει ένα λαμπρό μέλλον, αλλά και μια μοναδική συνεργασία (με τον Γιώργο Θεοφάνους) που ήδη έχει αποφέρει έναν υπέροχο δίσκο. Στη συνέχεια ο παραγωγός και συνθέτης κ. Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, του έπλεξε το εγκώμιο για τις δυνατότητές του και ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους στιχουργούς και τους συντελεστές του άλμπουμ. Τον λόγο πήρε τελευταίος ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός και φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους μοιράζονται, όπως είπε, τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Οι προσκεκλημένοι ανάμεσα τους και οι Νίνο, Άντζελα Δημητρίου, Μελίνα Μακρή (Vegas), Κρυσταλλία (OtherView), ΕλευθερίαEλευθερίου, Χρήστος Μενιδιάτης, Κώστας Καραφώτης, Δέσποινα Ολυμπίου, Στέλλα Καλλή, Μαρία Ιακώβου, Νικηφόρος,  ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Νόνη Δούνια, ο επιχειρηματίας του REX Ηλίας Μαροσούλης,  άκουσαν όλα τα καινούργια τραγούδια απολαμβάνοντας το λευκό κρασί KANENAS του οινοποιείου TSANTALI και ουίσκι Johnnie Walker, ευχήθηκαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στον Γιώργο Θεοφάνους πολλές μεγάλες επιτυχίες από το «Παιδί Γενναίο»!



Ολόκληρο το tracklist του άλμπουμ έχει ως εξής:

1.    Πότε Ξανά (στίχοι: Ναταλία Γερμάνού)
2.    Γιατί Εγώ (Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
3.    Τέλος Καλό (Στίχοι: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος)
4.    Δική μου Γίνε (Στίχοι: Όλγα Βλαχοπούλου)
5.    Μια Νύχτα Κόλαση (Στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους)
6.    Η Αγάπη Θέλει Πάθος (Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης)
7.    Θα Σ’ Εκδικηθώ (Στίχοι: Βίκυ Γεροθόδωρου)
8.    Σταυρουδάκι (Στίχοι: Κωνσταντίνος Χανιώτης)
9.    Άλλη Μια Νύχτα (Στίχοι: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος)
10. Παιδί Γενναίο (Στίχοι: Γιάννης Δόξας)

Το άλμπουμ «Παιδί Γενναίο» κυκλοφορεί από την Universal Music (www.universalmusic.gr).
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται στο REX με τον Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου.















Related

music 6779743887715381162

Follow us


item