News-Piper

Στις 9 Δεκέμβρη το bazaar της Βανδή για τους άπορους!

Για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων, που βοηθούν οικονομικά αδύναμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, διοργανώνει το φετινό...


Για την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων, που βοηθούν οικονομικά αδύναμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, διοργανώνει το φετινό της bazaar, στις 9 Δεκεμβρίου, η Δέσποινα Βανδή!
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η δημοφιλής τραγουδίστρια διοργανώνει αυτή τη σημαντική εκδήλωση, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στο να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

afisa_bazaar.JPGΤο bazaar θα γίνει στο εμπορικό κέντρο «Avenue», από τις11:00 μέχρι τις 17:00 της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου.

Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές,στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια,βιβλία και δώρα θα βρίσκονται εκεί για να τα αγοράσουμε σεπολύ καλές τιμές, δίνοντας χαμόγελο και ελπίδα σε οικογένειες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Παράλληλα, ανοικτός θα είναι ο παιδότοπος του εμπορικού κέντρου, ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τουςπαιδικούς ήρωες!

Σημειώνουμε, πως τα κοινωνικά παντοπωλεία εξυπηρετούν περίπου 17.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παρέχοντας όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις καθημερινές τους ανάγκες.

STAR.GR

Related

lifestyle 1459250645992946954

Follow us


item