News-Piper

Ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο επιστρέφει στην TV με δική του εκπομπή;

Μία ολοκαίνουργια, πολιτική εκπομπή έρχεται να προστεθεί λίαν συντόμως στο πρόγραμμα του Alpha. Μία εκπομπή η οποία αποφασίστηκε να βγει ...

Μία ολοκαίνουργια, πολιτική εκπομπή έρχεται να προστεθεί λίαν συντόμως στο πρόγραμμα του Alpha. Μία εκπομπή η οποία αποφασίστηκε να βγει στον αέρα, προκειμένου να υπηρετήσει κι αυτή τις ανάγκες της ενημέρωσης που αυτή την εποχή έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις ! 


Ο Alpha ,λοιπόν, εντάσσει στο πρόγραμμά του, μία μηνιαία εκπομπή, ο στόχος της οποίας είναι να μεταφέρει στον αέρα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που σχεδιάζει να κάνει το κανάλι μία φορά το μήνα, προκειμένου να παρακολουθεί στενά και να καταγράφει τον πολιτικό σφυγμό. 



Παρόλα αυτά η εκπομπή "Alpha - Δημοσκόπηση" που και που δεν θα έχει μόνο αυστηρά πολιτικό χαρακτήρα, μιας και αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του καναλιού η εν ΄λόγω εκπομπή να έχει και κοινωνικό περιεχόμενο, το οποίο θα αποτελεί αφετηρία για συζήτηση γύρω από θέματα της επικαιρότητας, με πολιτικούς, τεχνοκράτες, ακαδημαικούς και κοινό που θα βρίσκεται στο στούντιο.

Οσο για το ποια θα είναι η οικοδέσποινα αυτής της εκπομπής; Η Κάτια Μακρή ! 


tlife.gr

Related

TV 4814332007092693849

Follow us


item