News-Piper

Πρεμιέρα και κόντρες και ευτράπελα για το Dansing

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ (30/9) το Dansing 2 και τα είχε όλα. Ευτράπελα,  συγκίνηση, τσακωμούς, χορό και τραγούδι.   Το φιλανθρωπικό...


Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ (30/9) το Dansing 2 και τα είχε όλα. Ευτράπελα,  συγκίνηση, τσακωμούς, χορό και τραγούδι.

 

Το φιλανθρωπικό τηλεοπτικό show με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά έκανε πρεμιέρα, με την Χριστιάνα να λάμπει μέσα σε μια ροζ τουαλέτα, τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν για το καλύτερο και την κριτική επιτροπή άλλοτε πολύ αυστηρή και άλλοτε ενθουσιασμένη.

 Από την πρώτη βραδιά, η εκπομπή που φέτος θα δώσει τα χρήματα στα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, πραγματοποίησε την ευχή του πεντάχρονου Μιχάλη ο οποίος ήθελε να ταξιδέψει στην μαγευτική Disneyland.
Τα ζευγάρια προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή και ορισμένοι όπως η Κατερίνα Λούρα και ο Χρύσανθος Χρυσάνθου στο χορό και οι Χριστόφος Χριστοφόρου και Χριστιάνα Αρτεμίου στο τραγούδι τα κατάφεραν.
Εντύπωση έκανε όπως ήταν και αναμενόμενο η εμφάνιση της κα. Πραξούλας με τον τραγουδιστή Δάκη που επέλεξαν να τραγουδήσουν το «Μίλα μου» και η κριτική επιτροπή της έδωσε συγχαρητήρια που τόλμησε να συμμετέχει σε ένα τέτοιο show.
Φυσικά, πρεμιέρα είναι, δεν μπορούσαν να λείπουν και τα ευτράπελα. Εκεί που η βραδιά κυλούσε ήρεμα, βλέπαμε τους διαγωνιζόμενους, ακούγαμε τα σχόλια και «πηγαίναμε κατευθείαν στο green room», όπου μας υποδεχόταν ο Βαγγέλης Ευαγγέλου, τα πνεύματα στην κριτική επιτροπή οξύνθηκαν.Ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε άσχημα το φόρεμα της δασκάλας του Μαρίνου Ξενοφώντος, Αννίτας Κωνσταντίνου, προσβάλλονται και την κοπέλα αλλά και τον στυλίστα, με την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τη Εύη Δρούτσα να γίνονται έξαλλες, λέγοντας  ότι «είναι φιλανθρωπικό το show και δεν κρίνουμε τις ενδυματολογικές επιλογές των διαγωνιζόμενων».
Στο τέλος της βραδιάς δεν αποχώρησε κανείς, αφού ήταν το πρώτο live και ο κόσμος θα συνεχίζει να ψηφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ποιο ζευγάρι του άρεσε για να παραμείνει στο show. Η ψηφοφορία του κοινού μετράει 60% και 40% η ψήφος της κριτικής επιτροπής. 

Related

reality 5533544992830647350

Follow us


item