News-Piper

Νανά Καραγιάννη: Η ερωτική αφιέρωση του συζύγου της

Μπορεί η Νανά Καραγιάννη να νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όμως ο αγαπημένος της σύζυγος αλλά και οι καλοί τη...


Μπορεί η Νανά Καραγιάννη να νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όμως ο αγαπημένος της σύζυγος αλλά και οι καλοί της φίλοι, δεν την ξεχνούν λεπτό και της το δείχνουν με κάθε τρόπο!
Ο σύζυγός της, Γιάννης Κωτσόπουλος που βρίσκεται στο πλευρό της συνέχεια, της αφιέρωσε χθες το τραγούδι «Σαν δυο σταγόνες βροχής» του Γιώργου Μαζωνάκη μέσω Facebook. Η αφιέρωση έγραφε: «Αν δε σε ήξερα δε θα 'ξερα πολλά κι όλα θα μένανε μισά δε θα 'χα κάποιον τη χαρά μου να χαρώ μα τώρα αγάπη μου είσαι εδώ. Σαν με κοιτάς, φλέβα χτυπάς............... Καληνύχτα Άγγελε μου ο θεός μαζί σου σε αγαπώ πολύ !!!!!!!!!!!!!!!!»


Και βέβαια, πρωί πρωί έσπευσε να την καλημερίσει και να της δώσει κουράγιο για τη σημερινή μέρα γράφοντας: «Καλημέρα ΝΕΡΑΙΔΑΚΙ μόλις ξεκίνησα το τρέξιμο αλλα σύντομα θα είμαστε μαζί!!!!!! Σε αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι !!!!!!!».
Δεν είναι όμως μόνο η αγάπη και ο έρωτας που εκφράζει ο Γιάννης Κωτσόπουλος στη Νανά Καραγιάννη που της δίνουν χαρά και δύναμη.
Η ίδια η δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook το τραγούδι των Bon Jovi “Keep the faith”, που σημαίνει «Κράτα την πίστη σου», στέλνοντας την αγάπη της στον κόσμο που είναι δίπλα της.
Λίγα λεπτά μετά, η Χριστίνα Λαμπίρη, που είναι και  κουμπάρα της Νανάς, της έστειλε τη θετική της σκέψη κι ενέργεια και την προέτρεψε να κάνει κουράγιο.  
Χθες το πρωί την δημοσιογράφο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης. Η Νανά Καραγιάννη θέλοντας να τον ευχαριστήσει που βρίσκεται δίπλα της σ’ αυτή την δύσκολη στιγμή για την ίδια, έγραψε στο Facebook χαριτολογώντας: «Πρέπει να ζητήσω ράντζο τελικά για την περίπτωση του....χιχιχι!!!! — με τον χρήστη ‎Nektarios Sfirakis‎ στο ‎Iatriko Kentro Athinon - Ιατρικό Κέντρο Αθηνών‎.»

Related

facebook 603638125838680214

Follow us


item