News-Piper

Ο Σάκης Ρουβάς έγινε θεατρικός ήρωας!

Πρεμιέρα θα κάνει η παράσταση "Οι περιπέτειες του Μάικ" στις 20 Οκτωβρίου, στο θέατρο "Αλίκη". Αλλά σε αυτή την παρ...


Πρεμιέρα θα κάνει η παράσταση "Οι περιπέτειες του Μάικ" στις 20 Οκτωβρίου, στο θέατρο "Αλίκη". Αλλά σε αυτή την παράσταση που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, ο Έλληνας super star θα συναντήσει τον πιο αγαπημένο ήρωα της σειράς παραμυθιών της Μαρί Κυριακού "Μάικ ο Φασολάκης", που μεταφέρεται για πρώτη φορά στο θέατρο.

Ο Σάκης Ρουβάς υποδύεται τον πατέρα του Μάικ και εμφανίζεται μαζί με τη Μαρί Κυριακού, η οποία κρατάει τον ρόλο της μητέρας του ήρωα.
Πρόσφατα έγιναν και τα γυρίσματα των σκηνών τους.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχω δημιουργικά σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση. Είνια ένα έργο γεμάτι συναίσθημα, τρυφερότητα και αγάπη, το οποίο περνάει σημαντικά μηνύματα και γεννάει όμορφα συναισθήματα. Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ κοντά στα παιδιά μέσα από αυτή την παράσταση, την οποία πιστεύω ότι θα απολαύσουν και θα αγαπήσουν", δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς στη "Real News".
Η Μαρί Κυριακού από την πλευρά της δεν θα μπορούσε να μην είναι ευτυχισμένη από αυτή τη συνεργασία: "Ο Σάκης είνια μοναδικός. Έτσι, όταν αποφάσισα πως για τον συγκεκριμένο ρόλο θα ήταν ιδανικός ένας καλλιτέχνης αγαπητός και αναγνωρίσιμος, κάποιος που θαυμάζουμε όλοι, το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Σάκη Ρουβά. Ήλπιζα να ανταποκτιθεί και να που συνέβη. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που δέχτηκε να έχει δφιλική συμμετοχή στην παράσταση. Το γεγονός ότι ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη αποδεικνύει τη μεγάλη του αγάπη για τα παιδιά. Το να τον έχουμε μαζί μας είναι ένα δώρο".  

Related

rouvas 3404262422976064186

Follow us


item