News-Piper

Γιώργος Κιμούλης: Αλλάζει συνοδό, αλλά δεν αλλάζει μπουφάν

Η εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη στο Θέατρο "Χόρν", στην πρεμιέρα της παράστασης "Γυάλινος Κόσμος", στην οποία πρωταγων...


Η εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη στο Θέατρο "Χόρν", στην πρεμιέρα της παράστασης "Γυάλινος Κόσμος", στην οποία πρωταγωνιστούν η Ναταλία Τσαλίκη και ο Αντίνοος Αλμπάνης, προκάλεσε σύγχυση σε όσους τον είδαν.

Ο σπουδαίος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο "Θέατρο Αθηνών" μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα στην παράσταση η "Συνέντευξη" και έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα τους. Στην εμφάνιση της πρεμιέρα του θέατρου Χορν, όμως, δεν συνοδευόταν απο τη σύντροφό του, Ελισάβετ Μουτάφη, αλλά απο ξανθιά αιθέρια ύπαρξη που θα μπορούσε να είναι σωσίας της!
Βλέποντας τους κάποιος απο μακριά νόμιζε ότι η συνοδός του ήταν η Ελισάβετ Μουτάφη. Απο κοντά όμως διαπίστωνε ότι πρόκειται για μια άλλη κυρία, με τον ίδιο σωματότυπο, επίσης γαλανομάτα, με ξανθά μαλλιά και πολύ όμορφη.
Και πριν προλάβουν να γραφτούν σενάρια για νέα σχέση, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR, η συνοδός του Γιώργου Κιμούλη είναι απλά μια πολύ καλή του φίλη. Η σχέση του με την Ελισάβετ Μουτάφη συνεχίζεται απλά σε πιο ήπιους τόνους απο πλευράς δημοσιότητας, μετά την επανασύνδεσή τους.
Εμείς να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός μπορεί να αλλάζει συνοδούς, αλλά παραμένει πιστός στο στυλ του καθώς όπως σας δείχνουμε στην φωτογραφία, επέλεξε για μια ακόμα φορά να φορέσει το αγαπημένο του καφέ μπουφάν , συνδυασμένο με τζιν παντελόνι και πουκάμισο...

Related

lifestyle 5068825397902953431

Follow us


item