News-Piper

Η εξομολόγηση της Νανάς μέσα από το νοσοκομείο

Η Νάνα Καραγιάννη δίνει μάχη για να κερδίσει τη νευρική ανορεξία. Μάλιστα, με μια εξομολόγηση-μυστήριο μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκε...


Η Νάνα Καραγιάννη δίνει μάχη για να κερδίσει τη νευρική ανορεξία. Μάλιστα, με μια εξομολόγηση-μυστήριο μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το κορίτσι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αναφέρει ότι υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που τη φοβίζει περισσότερο από ό,τι το πρόβλημα της υγείας της.   


Από τη στιγμή που η Νανά Καραγιάννη πέρασε την είσοδο του νοσοκομείου δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από γνωστούς της, αλλά και άγνωστα άτομα οι οποίοι θέλησαν να της συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνει. Πολλοί από αυτούς... επιστράτευσαν το Facebook προκειμένου να της στείλουν τα μηνύματα αγάπης τους.

Η Νανά, χαρούμενη, έστειλε σε όλους τις ευχαριστίες της. Ενα μήνυμα-εξομολόγηση, όμως, με το οποίο απαντούσε στο Facebook σε μια φίλη ήρθε να προσθέσει μυστήριο στον δύσκολο αγώνα της.

«Ολα πάνε καλά, δεν με φοβίζουν τα κιλά, όπως λογικά αναφέρονται κάποιοι, άλλα με φοβίζουν εμένα και πάντα με φόβιζαν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Ισως πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσω ανοιχτά. Η Τατιάνα ξέρει την ιστορία μου», έγραψε η Νανά.   

Ολα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν μέσα από την εκπομπή της «Μίλα» η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να δράσει άμεσα προκειμένου η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός να γίνει το πρόσχαρο και κεφάτο κορίτσι που όλοι ήξεραν.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: από το καλοκαίρι η Τατιάνα ήθελε να βοηθήσει τη Νανά, και μάλιστα τη συνάντησε σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα. Ο στόχος της ήταν να την πείσει να εισαχθεί σε νοσοκομείο που ειδικεύεται στην αντιμετώπιση της νευρικής ανορεξίας και να θεραπευτεί. Η συνάντηση των δύο γυναικών έκλεισε με την υπόσχεση της Νανάς ότι την επόμενη μέρα θα ξεκινο
ούσε θεραπεία. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, αφού η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός συνέχισε να κάνει τις διακοπές της και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα που δεχόταν.

Το γεγονός αυτό στεναχώρησε την Τατιάνα, η οποία -όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει- όταν ήταν σε μικρή ηλικία είχε βιώσει κι αυτή μια περιπέτεια με τη συγκεκριμένη νόσο, ωστόσο γρήγορα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Τελικά, την περασμένη Τετάρτη αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα: έγινε πιο σκληρή και κατάφερε να πείσει τη Νανά να ξεκινήσει θεραπεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η επικοινωνία
Από την πρώτη στιγμή που η Νανά μπήκε στο νοσοκομείο επικοινωνούσε με τους φίλους της στο Διαδίκτυο, ενώ είχε πλάι της τα δικά της άτομα. Η αγάπη των φίλων της -μέσω του Διαδικτύου- την έκανε να συγκινηθεί, αφού είδε ότι τα μηνύματα που της έστελναν ήταν χιλιάδες. Από την πλευρά της, ήθελε να δείξει σε όλους ότι αυτή τη φορά θα έμενε στο νοσοκομείο για να παλέψει. Αλλωστε, πρέπει να πάρει άμεσα κιλά, γι’ αυτό και οι γιατροί εκτός από τα γεύματα, της έχουν βάλει και ορό (αφού ζύγιζε περίπου 30 κιλά).

Παρ’ όλα αυτά, η επικοινωνία με τους φίλους της δεν σταμάτησε καθόλου: από την πρώτη στιγμή ανέβασε φωτογραφίες από το υπέροχο σιντριβάνι που βρίσκεται στο νοσοκομείο και την ηρεμεί, προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους τα πάντα. Μάλιστα, το Σάββατο έγραψε: «Oι καλοί μου φίλοι ήρθαν με super γλυκό και όλα τα σύνεργα του Fringe Salon για να με κάνουν μια καλοχτενισμένη νοσηλευόμενη! Είμαι τόσο τυχερή για τους φίλους μου! Σήμερα ειδικά είδα όλους τους αγαπημένους μου».

Οι επισκέπτες
Στο νοσοκομείο βρέθηκε και η Τατιάνα, η οποία μάλιστα μίλησε με τους θεράποντες ιατρούς της Νανάς προκειμένου να δει πώς εξελίσσεται η πορεία τ
ης υγείας της. Ενας ακόμη που πέρασε την πόρτα του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, για να τη δει και να της μιλήσει από κοντά, είναι και ο Νεκτάριος Σφυράκης. Ο τραγουδιστής περνάει αρκετές ώρες στο ίδιο νοσοκομείο, καθώς εκεί γέννησε η γυναίκα του.

ΡΑΚΙΤΖΗΣ: «ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ»
Ο Θοδωρής Ρακιτζής είναι από τους ανθρώπους που έχει συνεργαστεί μαζί της, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Super Star», ενώ είναι και φίλος της.

«Είχαμε μια συνεργασία πάρα πολύ καλή με τη Νανά. Ηταν ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό σε μένα, αλλά και στη Χριστίνα Λαμπίρη. Η συνεργασία μας ήταν καταπληκτική και οι ατάκες της μοναδικές. Είχαμε υποχρέωση, ζώντας μαζί της κάθε μέρα, να της χτυπάμε το καμπανάκι. Κάθε μεσημέρι, μία ώρα πριν βγούμε στον αέρα, τρώγαμε μαζί. Ετρωγε κανονικά, αλλά μετά έκανε ό,τι όλες οι κοπέλες οι οποίες πάσχουν από νευρική ανορεξία. Αυτή η υπόθεση μας έφερε στα άκρα. Βλέπαμε μπροστά μας να έχει αυτό το πρόβλημα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα, γιατί τόσο εμείς όσο και οι άνθρωποι που ήταν κοντά της δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Και φτάσαμε δύο χρόνια μετά να μπαίνει σε νοσοκομείο. Θέλω να γίνει η Νανά που ξέρω εγώ, μια κουκλάρα γεμάτη ενέργεια, ένα απίστευτό πλάσμα. Αυτή τη Νανά θέλουμε όλοι πίσω. Ξέρω ότι έχει το κουράγιο και τη δύναμη. Αν δώσει τη μάχη με όλη της την ψυχή, είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσει».
 

espresso

Related

showbiz 9055664886444785256

Follow us


item