News-Piper

Για πρώτη φορά ο «Μαϊκ ο Φασολάκης» ανεβαίνεις τη σκηνή του θεάτρου!

Ο Μάικ ο Φασολάκης, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, μετά την τεράστια εκδοτική του επιτυχία, καθώς όλα τα παραμύθια της σειράς έγιναν Bes...

Ο Μάικ ο Φασολάκης, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, μετά την τεράστια εκδοτική του επιτυχία, καθώς όλα τα παραμύθια της σειράς έγιναν Best Sellers, «ανεβαίνει» στο θεατρικό σανίδι!

Η συγγραφέας Μαρί Κυριακού, έγραψε τις νέες περιπέτειες του Μάικ και μαζί με όλους τους φίλους του, σας προσκαλεί να τις ζήσετε μαζί στο θέατρο Αλίκη.



Στη μουσικοχορευτική παράσταση τα παιδιά θα γίνουν μέρος του παραμυθιού, θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν. Θα εισπράξουν όμως και πολλά θετικά μηνύματα, όπως: πόσο σπουδαίο είναι να δίνεις και να παίρνεις αγάπη, πόσο σημαντική είναι η φιλία και πώς μπορείς ν’ αντιμετωπίζεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες όταν είσαι μικρός και αδύναμος! Πρόκειται για μια πολύ χαρούμενη και αισιόδοξη θεατρική παράσταση, με εξαιρετικά ταλαντούχους συντελεστές.

Στον ρόλο του «Μάικ» θα είναι ο Αργύρης Αγγέλου και στον ρόλο της «Αγάπης», η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η σκηνοθεσία είναι της Θέμις Μαρσέλλου
και η μουσική επιμέλεια και  σύνθεση του Θάνου Παπανικολάου...

Όλοι οι συντελεστές μίλησαν στην εκπομπή FthisTV...

Related

art 8881925987922054944

Follow us


item