News-Piper

Συμβαίνει τώρα: Υπάρχουν τα 600 δις των ομογενών;

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, παρουσίασαν το πλάνο τους για τη "σωτηρία" της Ελλάδας, ή μάλλον για την ακρίβεια, για την εξαγορ...


Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, παρουσίασαν το πλάνο τους για τη "σωτηρία" της Ελλάδας, ή μάλλον για την ακρίβεια, για την εξαγορά ολόκληρου του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Η παρουσίαση - συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο President μπροστά σε πάνω από 500 άτομα. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο ομογενής Αρτέμιος Σώρρας και ο Πρόεδρος της E.N.D., Ελληνοαμερικανός γιατρός Μανόλης Λαμπράκης που πρόσφατα είχε δώσει συνέντευξη σχετικά με το ζήτημα.

Οι δύο ομιλητές ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.
Κατά την ομιλία τους, τόνισαν ότι απευθύνονται στους "ελεύθερους Έλληνες" και δεν έχουν πολιτικά κίνητρα, αλλά μόνο πατριωτικά. Ξεκαθάρισαν μάλιστα πως δεν ανήκουν στη δεξιά, την αριστερά, ή την άκρα δεξιά, αναφέροντας πως σύμμαχοι τους θα είναι μόνο όσοι "κινούνται με πατριωτικά κίνητρα".
Ο κύριος Λαμπράκης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και υποστήριξε πως τα χρήματα υπάρχουν και μπορούν να ρευστοποιηθούν μέσα στα επόμενα λεπτά και εξήγησε ποιοι είναι οι τρεις όροι που έχουν θέσει....

Related

politic 3421826513246635032

Follow us


item