News-Piper

Καυτά φιλιά μες στη μέση του δρόμου για Mila Kunis και Ashton Kutcher

Μπορεί για πολύ καιρό να έπαιζαν κρυφτούλι, όμως επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποφάσισαν να...


mila1.jpgΜπορεί για πολύ καιρό να έπαιζαν κρυφτούλι, όμως επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher αποφάσισαν να βγουν, να το φωνάξουν, να το πουν, πως είναι… αμαρτωλοί και αγαπιούνται πολύ.

mila2.jpg


Έτσι πλέον όπου βρεθούν κι όπου σταθούν δεν σταματούν να εκδηλώνουν τον έρωτά τους με πάθος.



Έτσι ο φωτογραφικός φακός τους… τσάκωσε να βολτάρουν στη Νέα Υόρκη και να ανταλλάσουν καυτά φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
mila3.jpg


Τον είχε πάρει σας λέμε η Mila αγκαλιά τον Ashton και τον είχε πνίξει στα φιλιά. Μόνο το τηλέφωνο του καλού της τους διέκοψε για λίγο, αλλά μετά αυτοί το… χαβά τους.
mila4.jpg


Οι δυο τους απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό στέκι στη Νέα Υόρκη  και μετά έκαναν μια ρομαντική βολτούλα στο Central Park, χωρίς να μπορούν να πάρουν τα χέρια τους ο ένας από τον άλλο.
mila5.jpg
Mila και Ashton γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1998, όταν και συμπρωταγωνιστούσαν σε τηλεοπτικό σίριαλ μέχρι και το 2006. Όμως ο έρωτας τους φούντωσε τον περασμένο Απρίλιο, λίγο μετά το χωρισμό του Ashton από τη Demi Moore. Κι ενώ στην αρχή και οι δύο αρνούνταν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, τώρα πια δεν θέλουν να το κρύψουν από κανένα.
mila6.jpg

Related

hollywood 7649755758899319398

Follow us


item