News-Piper

Ντεμπούτο για το iPhone5 στις 12 Σεπτεμβρίου:ΔΕΙΤΕ πως θα είναι η νέα έκδοση της Apple

Η στιγμή που πολλοί περιμένατε πλησιάζει… Η Apple παρουσιάζει το καινούργιο iphone, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τίποτα άλλο πέρα από ότι θα...


Η στιγμή που πολλοί περιμένατε πλησιάζει… Η Apple παρουσιάζει το καινούργιο iphone, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τίποτα άλλο πέρα από ότι θα ονομάζεται iPhone 5.

Στις προσκλήσεις προς τον δημοσιογραφικό κόσμο που απέστειλε την Τρίτη η Apple, η ημερομηνία (12) εμφανίζεται πάνω στην σκιά που διαγράφεται από το σχήμα του αριθμού 5.


Το iphone 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αμερικανική, και όχι μόνο, αγορά μια ή δύο εβδομάδες αργότερα από την παρουσίαση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται βέβαιο ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και θα υποστηρίζει τα νεότερα δίκτυα τέταρτης γενιάς, τεχνολογίας LTE στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, τίποτα από όλα όσα φημολογούνται δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Την ίδια ώρα με πρόσκληση που έστειλε στον Τύπο η HTC ανακοίνωσε την διεξαγωγή μιας συνέντευξης τύπου στις 19 Σεπτεμβρίου, η οποία δεν αποκλείεται να συνοδευτεί από την παρουσίαση νέων συσκευών της. 
Με την πρόσφατη παρουσίαση της Nokia μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό η HTC να παρουσιάσει τις δικές τις προτάσεις σε Windows Phone 8 smartphones, χωρίς να αποκλείεται η αποκάλυψη ενός νέου Android κινητού.


star.gr

Related

general 7078641874506763367

Follow us


item