News-Piper

H Vanessa Paradis, ζευγάρι με τον πρώην της Carla Brooney!

Μπορεί η Vanessa Paradis να χώρισε από τον Johnny Depp μετά από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης και 2 παιδιά, αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκα...


Μπορεί η Vanessa Paradis να χώρισε από τον Johnny Depp μετά από 14 χρόνια κοινής συμβίωσης και 2 παιδιά, αλλά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!
Έτσι, η 39χρονη τραγουδίστρια, δεν άργησε να βρει ξανά τον έρωτα, στο πρόσωπο του συνομήλικου της Benjamin Biolay, τραγουδιστή στο επάγγελμα, και πρώην συντρόφου της… Carla Bruni!

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε από τον σχεδιαστή Karl Lagerfled, ο οποίος θεώρησε πως οι δυο τους θα ταιριάξουν, μιας και έχουν πολλά κοινά.
Είναι συνομήλικοι, και ο Benjamin είναι τραγουδιστής, ακριβώς όπως και η Vanessa, ενώ μοιράζονται και το ίδιο background στη μουσική.
1.JPG
Λέγεται μάλιστα, πως τα δυο τους ηχογράφησαν παρέα και ένα τραγούδι, το «Enjoy», το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επόμενο album του Biolay!
Μάλιστα, οι παπαράτσι, τους τσάκωσαν να βγαίνουν από το ίδιο εστιατόριο στο Παρίσι, με μόλις μερικά δευτερόλεπτα διαφορά.

star.gr

Related

hollywood 6406453230689539582

Follow us


item