News-Piper

Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης η «τηλεπερσόνα» Τ. Ιακωβίδου!

Από «τηλεπερσόνα» στο πλευρό του Γ. Αρναούτογλου και περιφερειακών καναλιών βρέθηκε να διορίζεται σύμβουλος στον γενικό γραμματέα Διαφάνε...

Από «τηλεπερσόνα» στο πλευρό του Γ. Αρναούτογλου και περιφερειακών καναλιών βρέθηκε να διορίζεται σύμβουλος στον γενικό γραμματέα Διαφάνειας Γιώργο  Σούρλα η Τάνια Ιακωβίδου! 

Και  με τη βούλα του ΦΕΚ μάλιστα, στο οποίο αναφέρεται ότι η Παναγιώτα (σ.σ. αυτό είναι το «βαφτιστικό της») Ιακωβίδου του Χρυσοστόμου διορίζεται σε θέση ειδικού συμβούλου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έξι μήνες) στο  γραφείο του γενικού γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.    
 
Είναι γνωστό βέβαια ότι είναι «γαλάζιες» οι πολιτικές της πεποιθήσεις, καθώς συμμετείχε άλλωστε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ,  ενώ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά  είχε ορισθεί αναπληρώτρια γραμματέα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης του κόμματος. 

Το τι μπορεί να συμβουλεύει τώρα η ξανθιά δημοσιογράφος τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι απορίας άξιον, καθώς μέχρι σήμερα ήταν γνωστή για σκηνικά απείρου κάλλους στα περιφερειακά κανάλια στα οποία εργαζόταν.   
   
Όπως π.χ. στην περιβόητη πλέον εκπομπή τον Μάιο που πέρασε, όταν διασταύρωσε «τα ξίφη της» με τον συνήθως εριστικό είναι αλήθεια σε τέτοιες συζητήσεις υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και  συγγραφέα  Πέτρο Τατσόπουλο, με τον οποίο λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Νερό τελικά δεν εκτόξευσε ο ένας στον άλλον, όπως συνέβη σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή,  καθώς δεν χρειάσθηκε: από τα χτυπήματα  και των δύο πάνω στο τραπέζι  το νερό είχε ήδη εκσφενδονισθεί προς διάφορες κατευθύνσεις, κάνοντας το στούντιο να μοιάζει με Ακτή Τζελέπη στην  κακοκαιρία…

star.gr

Related

politic 6871492266905891281

Follow us


item