News-Piper

Αλλάζει ο καιρός-Φθινοπωρινό σκηνικό με ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού, και σιγά σιγά μας προετοιμάζει για το Χειμώνα που έρχεται. Φθινοπωρινό θα είναι το κλίμα από σήμ...

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού, και σιγά σιγά μας προετοιμάζει για το Χειμώνα που έρχεται.

Φθινοπωρινό θα είναι το κλίμα από σήμερα Σάββατο λοιπόν, μιας και περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχοπτώσεων.


Κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, θα είναι οι ισχυροί άνεμοι, αλλά και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, στην Αττική, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 26. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα, αναμένουμε καλό καιρό, με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα νωρίς το πρωί.Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Στα πελάγη, οι άνεμοι, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, ενισχυόμενοι τις μεσημεριανές ώρες στις Κυκλάδες και στα ανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις και στην Κρήτη τοπικά πολύ θυελλώδεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 32 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Related

general 1716425157706856451

Follow us


item