News-Piper

Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Ο χωρισμός δεν ήταν ξαφνικός..

Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Ο χωρισμός δεν ήταν ξαφνικός.. Αυτή την εποχή ο μουσικοσυνθέτης μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι που είχανε νοικι...

Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Ο χωρισμός δεν ήταν ξαφνικός..Αυτή την εποχή ο μουσικοσυνθέτης μαζεύει τα πράγματά του από το σπίτι που είχανε νοικιάσει μαζί με την Αγγελική στην Βούλα.
Έχει νοικιάσει ένα άλλο όμορφο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, γιατί το δικό του σπίτι, μια υπέροχη μεζονέτα, δεν είναι διαθέσιμο καθώς το έχει νοικιάσει σε ένα φιλικό του ζευγάρι, απο την εποχή που επέλεξε να μετακομίσει με την Αγγελική σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτα τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ένας από τους λόγους που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό ήταν οι ανασφάλειες αναφορικά με την καριέρα τους. Άλλοι λένε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγους μόνο μήνες αφότου αποφάσισαν να συζήσουν. Ο Κώσταςέχοντας ήδη στο ενεργητικό του ένα γάμο, και ένα παιδί,  δεν ήταν έτοιμος ακόμα να κάνει το βήμα που ήθελε η Αγγελική και ειδικά την στιγμή που υπήρχαν καθημερινές εντάσεις και οι διαφωνίες σε σημαντικά θέματα στη σχέση τους. Ουσιαστικά η έλλειψη επικοινωνίας ήταν η αιτία που οδήγησε στην οριστική ρήξη ανάμεσα τους.
Ωστόσο είναι και οι υλικές απαιτήσεις που φέρεται να είχε η τραγουδίστρια από τον μουσικοσυνθέτη που πίεζαν ακόμα περισσότερο την σχέση τους. Κανείς από τους δυο όμως δεν έχει βγει να μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους. Το μόνο που έχει πει ο Κώστας Μηλιωτάκης είναι ότι η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικα. Ωστόσο το ζευγάρι έχει μια ανθρώπινη επικοινωνία, και για το καλό του μικρού Μπαμπίνου, καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης ετοιμάζει μια συνεργασία έκλπληξη, με τραγουδιστή που έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν κάνει μαζί τεράστια επιτυχία, ωστόσο θα είναι σε θέση να το ανακοινώσει μέσα στις επόμενες μέρες.

Related

gossip 8689885435484995446

Follow us


item