News-Piper

Απαγορεύει τον... στοματικό έρωτα ο Μητροπολίτης Πειραιώς!!!

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, στην οποία αναφέρει ότι θα πρέπει να απαγορευτεί η… πεολειχία, κοινώ...


Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, στην οποία αναφέρει ότι θα πρέπει να απαγορευτεί η… πεολειχία, κοινώς ο στοματικός έρωτας.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, που αναρτήθηκε και στην σελίδα του site της Μητρόπολης Πειραιώς, το στοματικό σεξ προκαλεί ανίατες ασθένειες και κρύβει κινδύνους για την ψυχική υγεία!

Στην δισέλιδη ανακοίνωση του φιλοξενεί αποσπάσματα από επιστημονικά άρθρα, για να αποδείξει ότι , για παράδειγμα,  «ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στον λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα».
Ο Μητροπολίτης καταλήγει, χαρακτηρίζοντας χυδαία την πράξη και τονίζοντας πώς είναι τραγικότητα τῆς παραχρήσεως τῶν σωματικῶν ὀργάνων καί τῆς παραχρήσεως τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας, γι' αὐτόν ἀκριβῶς τό λόγο μέ πολλή πατρική ἀγάπη παρακαλοῦμε θερμῶς ὅλους τούς ὑπευθύνους διαμορφώσεως τῆς κοινῆς γνώμης ἀλλά καί τούς ὑπευθύνους διαχειρήσεως τῶν πραγμάτων τοῦ κόσμου μας νά ἀντιληφθοῦν ἐπί τέλους τήν εὐθύνη τους καί τό χρέος τους ἀπέναντι στό ἱερό πρόσωπο τοῦ ἀνθρώπου καί στό μέγιστο δῶρο τοῦ Θεοῦ, τή ζωή».

Related

news 7130388485427619730

Follow us


item