News-Piper

Σάλος με τα καλλιστεία στο Βεάκειο του Πειραιά! Πώς εμπλέκεται ο Γιώργος Σιγάλας

Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή την πραγματοποίηση των προκριματικών των “Πανελληνίων Καλλιστείων” στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Δημοσιεύμα...


Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή την πραγματοποίηση των προκριματικών των “Πανελληνίων Καλλιστείων” στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για “απόλυτη βεβήλωση του Βεακείου” την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και στρέφονται εναντίον του Δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, αλλά και του πρόεδρου του ΟΠΑΝ (Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας), Γιώργου Σιγάλα.

Το fthis.gr επικοινώνησε με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, στου οποίου τη δικαιοδοσία ανήκει το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να δώσει απαντήσεις σχετικά με το θέμα των καλλιστείων…
“Όλα αυτά προέρχονται από τη δημοτική αντιπολίτευση. Οι διοργανωτές των καλλιστείων ζήτησαν το θέατρο από το Δήμαρχο και αυτός συμφώνησε. Τα καλλιστεία είναι θεσμός στη χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Αν κάποιοι εκφράζουν προσωπικές απόψεις σχετικά με τις γυναίκες και τα καλλιστεία, αυτό δεν αφορά τη Δημοτική Αρχή”.
Και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ συνεχίζει…
“Χωρίς ο Δήμος να ξοδεύει χρήματα “φέρνει” παραστάσεις αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν το μοναδικό χώρο που ονομάζεται “Βεάκειο”. Δεν έχουμε χρήματα για να ανεβάσουμε δικές μας παραγωγές, αλλά από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο υπάρχουν 61 καλλιτεχνικές εκδηλώσεις”.

Related

lifestyle 3423577178870464359

Follow us


item