News-Piper

Αντώνης Κανάκης :Συνάντησε τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι;

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου, ο Αντώνης Κανάκης άφησε το εξοχικό του σπίτι στη Χανιώτη Χαλκιδικής και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο 4...


Το απόγευμα της Τρίτης 28 Αυγούστου, ο Αντώνης Κανάκης άφησε το εξοχικό του σπίτι στη Χανιώτη Χαλκιδικής και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Ο 43χρονος παρουσιαστής συνδύαζε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις -  αφού είναι ιδιοκτήτης του beach bar “Μόλος”, στην παραλία της Χανιώτης, αλλά και του club Angels, στην Καλλιθέα, όπου τα τριήμερα έπαιζε μουσική - με τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Και για όσους αναρωτιούνται αν ο Αντώνης Κανάκης γνώρισε κάποιον μεγάλο έρωτα αυτό το καλοκαίρι, η απάντηση έρχεται από φίλο του παρουσιαστή που αποκαλύπτει στη δημοσιογράφο Αναστασία Αργυριάδου…

“Για άλλο ένα καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά μόνος, αφού δεν βρέθηκε η γυναίκα που θα τον κάνει να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, για χάρη του έρωτα”.
Μέσα στον Σεπτέμβρη ο παρουσιαστής θα φύγει για ολιγοήμερες διακοπές με φίλους, σε άγνωστο προορισμό, ενώ στη συνέχεια θα βρεθεί για μια εβδομάδα στην Αθήνα για τις απαραίτητες επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1.
Διαβάστε περισσότερα στο "Ok!" που κυκλοφορεί.

Related

showbiz 2814034800359409697

Follow us


item