News-Piper

Χρυσοστόμου-Κούλης: Χώρισαν μετά από 1 χρόνο σχέσης

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Αννίτα Κούλη, οι οποίοι πριν από περίπου έναν χρόνο έγιναν ζευγάρι στη ζωή, δεν είναι πλέον μαζί. Οι δύο γνωσ...

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και η Αννίτα Κούλη, οι οποίοι πριν από περίπου έναν χρόνο έγιναν ζευγάρι στη ζωή, δεν είναι πλέον μαζί. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί ερωτεύτηκαν και χώρισαν στους ίδιους πάντα χαμηλούς τόνους!


Η Αννίτα Κούλη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν αρέσκονται να μιλάνε για τα προσωπικά τους. Γι' αυτό και τώρα, που καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι «έχουν χωρίσει», εκείνοι τηρούν σιγήν ιχθύος, όπως το συνηθίζουν πάντα σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή. Στο παρελθόν η Αννίτα Κούλη είχε δεσμό με τον επίσης συνάδελφό της Αλέξανδρο Σταύρου και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση, αφού πραγματικά αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάζει προς τα έξω μόνο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος όταν έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «L.A.P.D.» διατηρούσε δεσμό με τη συνάδελφό του Χριστίνα Μαντέση, δεν θέλει να μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει στην ερωτική του ζωή. Το περασμένο καλοκαίρι ο αρρενωπός Γιώργος και η πανέμορφη Αννίτα συνεργάστηκαν με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων». Σύμφωνα με μαρτυρίες η συνεργασία τους αυτή ήταν μοιραία, αφού από τις πρόβες κιόλας δεν άργησαν να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να γίνουν ζευγάρι.

«Ο Γιώργος και η Αννίτα διατηρούν χαμηλό προφίλ και γι' αυτό αποφεύγουν να εμφανίζονται μαζί σε δημόσιους χώρους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περνάνε εκείνοι καλά και όχι να διατυμπανίζουν τη σχέση τους...» είχε δηλώσει τότε άτομο από το περιβάλλον τους. Σήμερα όμως οι δύο καλοί ηθοποιοί έχουν χωρίσει, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Related

gossip 4840419076205936497

Follow us


item