News-Piper

Oι παίχτες που πήραν μεταγραφή στους αιωνίους αντιπάλους

Με αφορμή την μεταγραφή του Στράτου Περπέρογλου στον Ολυμπιακό, το gazzetta.gr θυμάται τους παίκτες που έχουν ακολουθήσει την ίδια ή την... ...

Με αφορμή την μεταγραφή του Στράτου Περπέρογλου στον Ολυμπιακό, το gazzetta.gr θυμάται τους παίκτες που έχουν ακολουθήσει την ίδια ή την... αντίθετη διαδρομή με τον Έλληνα πρώην άσο του Παναθηναϊκού.


Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο εύκολα φαίνεται πως οι παίκτες παίρνουν την απόφαση να αλλάξουν στρατόπεδο και να μετακομίσουν από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ή το... αντίθετο.

Από τους πρώτους που άλλαξαν φανέλα και μετακόμισαν από τον έναν αιώνιο στον άλλον ήταν ο Σάσα Βολκόφ, για να ακολουθήσει λίγο μετά οΖάρκο Πάσπαλι. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν τα ονόματα όσα συνέδεσαν το όνομα τους αρχικά με τον Παναθηναϊκό και μετά με τον Ολυμπιακό ή το αντίστροφο. Ξεχωρίζουν φυσικά ονόματα όμως του μεγάλου Ντίνο Ράτζα, ή των Παπανικολάου,Παπαδόπουλου που έχουν κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και με τις δύο ομάδες.
Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που δεν... μετακόμισαν αμέσως, αλλά μετά από κάποια χρόνια (βλ.Σχορτσανίτης), στο αντίπαλο στρατόπεδο, ωστόσο παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, πήραν την μεγάλη απόφαση και άλλαξαν φανέλα αμέσως.
Οι παίκτες που πρώτα φόρεσαν την φανέλα του Παναθηναϊκού και μετά εκείνη του Ολυμπιακού:

Στράτος Περπέρογλου
Βασίλης Σπανούλης
Σάσα Βολκόφ
Νίκος Μπουντούρης
Ανδρέας Γλυνιαδάκης
Νίκος Οικονόμου
Άριαν Κόμαζετς
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Νταμίρ Μουλαομέροβιτς
Ντίνο Ράτζα
Οι παίκτες που πρώτα αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό και έπειτα στον Παναθηναϊκό:
Ζάρκο Πάσπαλι
Τζόνι Ρότζερς
Δημήτρης Παπανικολάου
Πάτρικ Φέμερλινγκ
Άντριγια Ζίζιτς
Ίαν Βουγιούκας
Σοφοκλής Σχορτσανίτης

Related

sport 4506916174471864505

Follow us


item