News-Piper

Mαρία Μπακοδήμου: "Σχεδιάζω ρούχα και θα τα πουλάω φθηνά..."

Αν και την έχουμε συνηθίσει να «κόβει και να ράβει» με τα σχόλιά της στον τηλεοπτικό αέρα, η Μαρία Μπακοδήμου τον τελευταίο καιρό σχεδιάζει ...

Αν και την έχουμε συνηθίσει να «κόβει και να ράβει» με τα σχόλιά της στον τηλεοπτικό αέρα, η Μαρία Μπακοδήμου τον τελευταίο καιρό σχεδιάζει και δίνει σε άλλους να κόβουν και να ράβουν τις δημιουργίες της! Πολύ σύντομα, μάλιστα, όσες γυναίκες το επιθυμούν θα ντύνονται κομψά και οικονομικά «by Mary». 


Μετά από μια πολύ πετυχημένη πορεία στο τηλεοπτικό τοπίο, η Μαρία Μπακοδήμου ετοιμάζεται να γίνει και επιχειρηματίας, προωθώντας μάλιστα δικές της δημιουργίες. 

Αλλωστε, η παρουσιάστρια είναι από τις πιο καλοντυμένες και κάθε ρούχο που φορά το κάνει δικό της, προσθέτοντας τις δικές της πινελιές. Αυτή την ικανότητά της αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί και εμπορικά, σχεδιάζοντας ρούχα τα οποία θα πουλά μέσα από το site marymary.gr που έχει δημιουργήσει στο Διαδίκτυο. 

Η καινούργια διαδικτυακή επιχείρησή της αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και η Μαρία μέσα από το εν λόγω site της θα πουλά τα ρούχα που θα σχεδιάζει, αλλά και κάποια αξεσουάρ. 

Πώς αποφάσισε, όμως, η γνωστή παρουσιάστρια να ασχοληθεί με τον σχεδιασμό ρούχων και μάλιστα με σκοπό όχι να τα φορέσει μόνο η ίδια, αλλά να δώσει την ευκαιρία και σε όσες γυναίκες το επιθυμούν να τα φορέσουν; 

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτει πως «η ιδέα ξεκίνησε όταν με μια στενή μου συνεργάτιδα συνειδητοποιήσαμε ότι παίρναμε κάτι απλό και με λίγες αλλαγές και προσθέτοντας κάποιο αξεσουάρ, καταφέρναμε να το κάνουμε εντελώς διαφορετικό. Αρχικά, λοιπόν, είχαμε πολλά κομμάτια που τα φτιάχναμε επάνω μας αλλιώς ή που σκεφτόμασταν, σχεδιάζαμε και λέγαμε σε μοδίστρες και μας τα έκαναν τα οποία είχαν κερδίσει πολύ θετικά σχόλια. Ετσι, είχαμε αποφασίσει πως θα τα κάναμε για εμάς, θα έχουμε δηλαδή κάποιον να του δίνουμε τα πατρόν και να τα φοράω μετά στην εκπομπή. 


Τα σχόλια μάλιστα ήταν τόσο καλά και θετικά που αμέσως σκέφτηκα: “Γιατί μόνο να τα φοράω και να μην τα πουλάω κιόλας, δίνοντας την ευκαιρία να τα φορούν κι άλλες γυναίκες;” Αφού θα τα έχουμε φτιάξει και θα είναι δικό μας κομμάτι, γιατί να μην κάνουμε ένα e-shop που θα πουλιούνται, και μάλιστα με τιμές που θα είναι πάρα πολύ προσιτές; Ετσι, γεννήθηκε η ιδέα του να τα δίνω μέσα από το marymary.gr».

Τι ύφους θα είναι, όμως, οι δημιουργίες Marymary και ποιες γυναίκες θα μπορούν να τα φοράνε; «Θα είναι περισσότερο σαν αυτά που φοράω εγώ στην εκπομπή. Δηλαδή μοντέρνα απογευματο-βραδινά, αλλά και κομμάτια πρωινά για γραφείο και πιο ήσυχα, όπως και casual! Θα ’χει απ’ όλα σε προσιτές τιμές», μας λέει η γνωστή παρουσιάστρια εμφανώς χαρούμενη με το καινούργιο αυτό επιχειρηματικό της βήμα. 

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου τονίζει πως «το κυριότερο θα είναι ότι θα έχει καλή ραφή, θα έχει καλή ποιότητα και τιμή προσιτή. Γιατί δεν θα έχουμε τα κόστη ενός καταστήματος, με ενοίκια, ρεύματα, πωλητές και όλα αυτά που ανεβάζουν αρκετά το κόστος. Ολα αυτά που θα γλιτώνουμε ως κόστος θα έχουν αντίκρισμα στην τιμή τους, για να μπορέσουν να τα αγοράσουν πιο οικονομικά».

Ετσι , παρά το ότι αυτή την περίοδο απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, η Μαρία οργανώνει λεπτομερώς το επιχειρηματικό της ξεκίνημα, σχεδιάζοντας παράλληλα και τις δημιουργίες που θα φέρουν την επωνυμία Marymary. Είναι σίγουρο ότι και αυτό το σχέδιό της θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θα αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. 




espresso

Related

showbiz 4448819980754192601

Follow us


item