News-Piper

Δούκισσα Νομικού: Πώς γιόρτασε τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που έχει στο μπαμπά της, το γνωστό τραγουδιστή Νίκο Νομικό. Το ίδιο, όμως, και εκείνος.

Η Δούκισσα Νομικού δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που έχει στο μπαμπά της, το γνωστό τραγουδιστή Νίκο Νομικό. Το ίδιο, όμως, και εκείνος.

Με αφορμή τα χθεσινά του γενέθλια, λοιπόν, η γλυκιά παρουσιάστρια δεν δίστασε για άλλη μια φορά να δηλώσει δημοσίως, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, την αγάπη της γι’ αυτόν: “Χρόνια πολλά, μπαμπάκα μου. Σ’ αγαπώ πολύ! Σ’ αγαπώ για πάντα, σ΄ ευχαριστώ για όλα!”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fthis.gr η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι της Δούκισσας και είχαν συγκεντρωθεί, εκτός από τη μητέρα της, Ούρσουλα και τον αδελφό της, Νικήτα, όλοι οι στενοί συγγενείς, τα πέντε αδέλφια του πατέρα της και οι οικογένειες τους. Οργανώθηκε barbeque και έφαγαν όλοι μαζί μέσα σε ένα κλίμα ευθυμίας, χαράς και μεγάλης συγκίνησης, ενώ ο Νίκος Νομικός δεν παρέλειψε να πει και μερικά τραγούδια. Η τούρτα που του ετοίμασε η σύζυγός του και μητέρα της Δούκισσας, είχε επάνω μια φωτογραφία που απεικόνιζε το ζευγάρι στις αρχές τις σχέσης του. Η συγκίνηση του Νίκου Νομικού ήταν μεγάλη για την έκπληξη που του ετοίμασε η οικογένεια του και ιδιαίτερα όταν αντίκρισε την τούρτα που τη συνόδευε η ευχή "Χρόνια πολλά, αγάπη μου" και άκουσε το "Να ζήσεις, Νίκο, και χρόνια πολλά...".  
Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τη Δούκισσα Νομικού η οποία μας αποκάλυψε ότι “ετοιμάζαμε εδώ και καιρό να του κάνουμε έκπληξη για τα γενέθλια του, αλλά εκείνος για κάποιο λόγο το κατάλαβε και μας είπε από το πρωί 'Άντε, πότε θα έρθουν οι άλλοι;'. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία!". Και έκανε μια ευχή για τον αγαπημένο της πατέρα: “Εύχομαι να έχει πάντα την υγεία του και να είναι κοντά μας. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να του πω ένα ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα μου και δίπλα στην οικογένεια μας”.
Δούκισσα Νομικού - Νίκος Νομικός

Related

showbiz 5703061756566376004

Follow us


item