News-Piper

Πέτρος Λαγούτης : «Εύχομαι η Κατερίνα, να είναι ευτυχισμένη στον γάμο της»

Στα 37 του έχει ήδη πίσω του ένα γάμο, δύο παιδιά και ένα διαζύγιο. Ο Πέτρος Λαγούτης αυτό το καλοκαίρι γυρίζει την Ελλάδα με την υπερπετυχ...


Στα 37 του έχει ήδη πίσω του ένα γάμο, δύο παιδιά και ένα διαζύγιο. Ο Πέτρος Λαγούτης αυτό το καλοκαίρι γυρίζει την Ελλάδα με την υπερπετυχημένη παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Ο παππούς έχει πίεση". Ανάμεσα σε παραστάσεις, ξενύχτια με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και ατέλειωτα δωμάτια ξενοδοχείου, βρίσουμε χρόνο να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.


Τι εύχεσαι στην Κατερίνα Παπουτσάκη για το γάμο της;
Να είναι ευτυχισμένη, αυτό, τι άλλο; Να ευτυχήσει και το λέω με όλη τη σημασία της λέξης.

Με δεδομένο ότι 5 στα 10 ζευγάρια χωρίζουν και εσύ το ξέρεις καλά αυτό, δεν θα συμβούλευες την Κατερίνα να το ξανασκεφτεί;
Νομίζω ότι πλέον, έιναι μεγαλύτερο το ποσοστό, 7 στα 10 ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι, δεν θα συμβούλευα κανέναν άνθρωπο τίποτε, που να αφορά την προσωπική του ζωή. Ίσως μόνο τα παιδιά μου και αυτό με τακτ. Πιστεύω όμως, πώς ότι ζούμε, για κάποιο λόγο το ζούμε και δεν υπάρχει ευτυχισμένος γάμος για πάντα, με την έννοια, ότι υπάρχουν ευτυχισμένα χρόνια σε ένα γάμο. Καλύτερα 3 ευτυχισμένα χρόνια γάμου, παρά 23 χρόνια και τα 20 από αυτά, να είναι μέσα στη δυστυχία.

Εσύ θα τολμούσες να κάνεις ποτέ πρόταση γάμου, μετά από μόλις 2-3 μήνες γνωριμίας;
Εγώ, πρέπει να απαντήσω ανάλογα με την κατάσταση που είμαι σήμερα και η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Όχι φυσικά, γιατί με ενδιαφέρει να διασφαλίσω τα παιδιά μου και να αισθάνομαι σίγουρος για τον άνθρωπο που θα βάλω στη ζωή μου από δω και πέρα και δεν πιστεύω ότι με 2-3 μήνες μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά έτσι είμαι εγώ.

Related

showbiz 3097709583757586782

Follow us


item