News-Piper

Με τα παιδιά στη Ρόδο η Δέσποινα Βανδή!

​Πέντε μέρες με τα παιδιά της, την Μελίνα και τον Γιώργο, στη Ρόδο, πέρασε η Δέσποινα Βανδή, που ξεκουράστηκε λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες γ...

​Πέντε μέρες με τα παιδιά της, την Μελίνα και τον Γιώργο, στη Ρόδο, πέρασε η Δέσποινα Βανδή, που ξεκουράστηκε λίγο πριν αρχίσει τις πρόβες για τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas!


Φορώντας μπικίνι που αποκάλυπτε το καλογυμνασμένο της κορμί, η δημοφιλής τραγουδίστρια «άραξε» και δροσίστηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα παιχνίδια των παιδιών της στο νερό. «Και τα δύο παιδιά δεν χόρταιναν το παιχνίδι, όμως, ο Γιώργος ήταν ο πιο ζωηρός», αποκάλυψε υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Η Δέσποινα δεν παρέλειψε να περιποιηθεί τον εαυτό της κάνοντας μασάζ και θεραπείες προσώπου, ενώ μαζί της ήταν η στενή της συνεργάτιδα Μαίρη Γεωργού και ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος.

Εκτός από την Μελίνα και τον Γιώργο, το παιχνίδι απόλαυσε και ο Σάμι, το golden terrier της οικογένειας, ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης ακύρωσε την άφιξή του στη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους.

Μέχρι την πρεμιέρα της Δέσποινας, στις 30 του μήνα, η οικογένεια θα κάνει διακοπές στις Σπέτσες και την Βόρεια Ελλάδα.



Πηγή: Περιοδικό «Ok!»

Related

showbiz 5341053973902251467

Follow us


item