News-Piper

Θ. Πάγκαλος: Ο σωστός τίτλος του βιβλίου θα ήταν "Μαζί τα τρώμε"

Nέες φωτιές ανάβει με τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος… Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός ....διόρθωσε τον τίτλο του βιβλίου...

Nέες φωτιές ανάβει με τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος…
Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο πρώην υπουργός ....διόρθωσε τον τίτλο του βιβλίου του «Μαζί τα φάγαμε» επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να τιτλοφορείται «Μαζί τα τρώμε», αφού όπως υποστήριξε το… μεγάλο φαγοπότι δεν έχει σταματήσει, ενώ οι περιττές δαπάνες συνεχίζονται….


Επίσης πρότεινε να φύγουν όλοι από τη Βουλή και να σταματήσουν τα μυθεύματα προς τον ελληνικό λαό.

«Το χρέος έχει ρυθμιστεί. Τα 11.5 δεν πάνε στο χρέος, αλλά στα ελλείμματα. Ακόμα μαζί τα τρώμε. Δεν έχουν σταματήσει οι σπατάλες. Έχουμε μια συνευθύνη για αυτά που λέμε, για αυτά που κάνουμε και αυτά που δεν κάνουμε. Πολλοί που κλέβουν λίγο κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από λίγους που κλέβουν πολύ. Το αποδεικνύω στο βιβλίο».

Μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως «υπάρχουν κλάδοι της διοίκησης που είναι συνολικά διεφθαρμένοι. Εφορία, πολεοδομία. Πρέπει να μειώσουμε τα έξοδα του δημοσίου τομέα. Μισθοδοσίες, δώρα, επιδόματα, υπερωρίες, αμοιβές ΔΣ. Παράδειγμα ο ΟΣΕ. Ο ΟΣΕ έχει μεγαλύτερα έξοδα από τον τζίρο του», δήλωσε.


"Στην Ελλάδα για να μιλήσει ο πολιτικός πρέπει να φύγει από την πολιτική. Όλοι όσοι μέχρι τώρα στην Ελλάδα προσπάθησαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, βγήκαν από την πολιτική ζωή. Απομονώθηκαν» επεσήμανε ο κ. Πάγκαλος.

Σε άλλη ερώτηση για το αν είναι ακόμα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος απάντησε: «Δεν ξέρω, γιατί μου ζητάνε να ξαναγραφτώ». Ο ίδιος εξήγησε ότι προσήλθε και ψήφισε τον κ. Βενιζέλο, αλλά δεν αισθάνεται την ανάγκη να δηλώσει και πάλι ότι είναι μέλος.

Πηγή: Από εκπομπή "Πρώτη Γραμμή"

Related

politic 1744394708652408289

Follow us


item