News-Piper

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.:Επικίνδυνος κακοποιός έφυγε με άδεια και... δεν γύρισε ποτέ!

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της χώρας, που έχει καταδικαστεί σε πεντάκις ισόβια, έφ...

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ., καθώς ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της χώρας, που έχει καταδικαστεί σε πεντάκις ισόβια, έφυγε με άδεια από τις φυλακές και… δεν επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Μακρυγιάννης, συνεργός των αδελφών Παλαιοκώστα, ο οποίος είχε αναμειχτεί μεταξύ άλλων σε εφτά ανθρωποκτονίες, μεγάλο αριθμό ένοπλων ληστειών.


Ο Μ. Μακρυγιάννης, που κρατείτο στις φυλακές από το 2005 ζήτησε και πήρε από το αρμόδιο συμβούλιο 5ημερη άδεια.

Παρόλο που η άδεια έληξε το βράδυ της Κυριακής ο κρατούμενος δεν επέστρεψε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Απήγαγαν κρατούμενο από το νοσοκομείο

Εν τω μεταξύ, άλλο ένα περιστατικό απόδρασης σημειώθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου δύο άτομα με βαρύ οπλισμό, απειλώντας τους συνοδούς εξωτερικούς φύλακες με πυροβολισμούς στον αέρα απήγαγαν αλβανό κρατούμενο, που είχε διακομισθεί εκεί, για αλλαγή επίδεσης τραύματος.

Πρόκειται για έναν 40χρονο αλβανό κρατούμενο των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένοπλη ληστεία.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όχι μόνο στον νομό Αργολίδος, αλλά και στους γειτονικούς νομούς.

Related

police 2952149785622470504

Follow us


item