News-Piper

Γνώρισε τον… «πεθερο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

​Από μακριά και αγαπημένοι λέει ο σοφός λαός και μάλλον συμφωνεί μαζί του και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Γιατί ο γνωστός παρουσιαστής είχε μια...

​Από μακριά και αγαπημένοι λέει ο σοφός λαός και μάλλον συμφωνεί μαζί του και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Γιατί ο γνωστός παρουσιαστής είχε μια αμήχανη στιγμή τις προάλλες στη Νάξο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής ήταν μαζί με την καλή του σε γνωστή ταβέρνα της Νάξου. Μόλις είχαν τελειώσει το μεσημεριανό τους και την ώρα που έφευγαν συνάντησαν τον πατέρα της Κατερίνας.


Η καλή του Γρηγόρη έσπευσε αμέσως να χαιρετίσει τον πατέρα της που ήταν μαζί με την αδελφή της, όμως ο Γρηγόρης δεν την ακολούθησε. Αρκέστηκε σε ένα νεύμα από… μακριά και τίποτε παραπάνω.

Τα παιδιά άλλωστε είναι μαζί μόλις τέσσερις μήνες και μάλλον ο παρουσιαστής έκρινε ότι δεν είναι καιρός για να γνωρίσει τον… «πεθερό» από κοντά.

Το ζευγάρι πάντως περνάει υπέροχα στη Νάξο. Τον περισσότερο καιρό είναι στο beach bar , συνιδιοκτήτης του οποίου είναι και ο Γρηγόρης, ενώ μία από τις προηγούμενες μέρες οι δυο τους πήγαν σε πάρκο αναψυχής στον Άγιο Προκόπιο και διασκέδασε στις νεροτσουλήθρες.
Πηγή: Ok

Related

gossip 9083466686140976049

Follow us


item