News-Piper

Χάρης Βαφειάς - Έμιλυ Λαγουνάρη :Όλο το παρασκήνιο από τη γαμήλια δεξίωση στη νέα θαλαμηγό τους

Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, παντρεύτηκε την Πέμπτη το βράδυ την αγαπημένη του, Έμιλυ Λαγουνάρη.  Ο γάμος έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι που ...


Ο εφοπλιστής Χάρης Βαφειάς, παντρεύτηκε την Πέμπτη το βράδυ την αγαπημένη του, Έμιλυ Λαγουνάρη.  Ο γάμος έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη του 33χρονου, στην Εκάλη, σε πολύ στενό κύκλο και ακολούθησε δείπνο.

Το μεγάλο γαμήλιο party, όμως, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 25 Αυγούστου και το  fthis.gr έχει όλο το παρασκήνιο.
Στη νέα θαλαμηγό 50 μέτρων του εφοπλιστή, “Emihar” (από τα ονόματα Έμιλυ και Χάρης), έγινε το κάλεσμα στους φίλους του ζευγαριού. Η θαλαμηγός ήταν αγκυροβολημένη αρόδω στα ανοιχτά των Κουφονησίων.
Από τους 160 καλεσμένους στο party βρέθηκαν οι 90, οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί, επίσης, με τις θαλαμηγούς τους. Το κάλεσμα ήταν για τις 20.30 και οι πρώτοι καλεσμένοι κατέφτασαν στην “Emihar” περίπου στις 21.00 με τα tenders (βοηθητικά σκάφη) των θαλαμηγών.
Η Εμιλυ, φορούσε ένα απλό νυφικό σε “γραμμή Α”, το οποίο και δεν ήταν κεντημένο. Τα μαλλιά της ήταν μακριά και πιασμένα δεξιά και αριστερά με χαλαρό δέσιμο πίσω.
Ο Χάρης ήταν ντυμένος με total black look.
Οι νεόνυμφοι και οι φίλοι τους βρίσκονταν στο πρώτο κατάστρωμα, όπου και έκοψαν την τούρτα, η οποία αποτελούνταν από μικρά cupcakes.
Στη συνέχεια η φίλη του γαμπρού, η τργουδίστρια Πάμελα,τραγούδησε για το ζευγάρι και τους καλεσμένους.
Αμέσως μετά όλοι μαζί ανέβηκαν στο δεύτερο deck. η ρομαντική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν το προσωπικό της θαλαμηγού άναψε δεκάδες μικρά αερόστατα τα οποία πέταξαν στον αέρα φωτίζοντας τον ουρανό.
Στο party των νεόνυμφων βρέθηκαν η Μαριαννα Γουλανδρή, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη Δανάλη Αποστολοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, η Βάσια Λόη με τον Νικόλα Μαδιά, ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης, ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και ο Γιώργος Γιγουρτάκης, αδερφός του Νίκου.
Το ξέφρενο party τελείωσε περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής με όλους όσοι βρίσκονταν εκεί να δίνουν τις καλύτερες ευχές τους στο ζευγάρι.

Related

wedding 5777394094202022092

Follow us


item