News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Στην Κάρυστο με τον Μάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι, γυρίζει την Ελλάδα απολαμβάνοντας της ομορφιές της Ελλάδας. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που...


Η Ελένη Μενεγάκη, όπως κάθε καλοκαίρι, γυρίζει την Ελλάδα απολαμβάνοντας της ομορφιές της Ελλάδας. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που παρέμεινε οικογενειακώς στα Άχλα της Άνδρου, όπου διατηρεί ο Μάκης Παντζόπουλος το ξενοδοχειακό του συγκρότημα, η 42χρονη παρουσιάστρια αποχωρίστηκε για λίγο τα παιδιά της, τα οποία εδώ και λίγες ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε θέρετρο του Ξυλοκάστρου μαζί με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο.

Μετά από μία ολιγοήμερη στάση στη Σκιάθο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος συνέχισαν τις διακοπές τους φιλοξενούμενοι στη θαλαμηγό του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά. 
Μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τη Ζέτα Δούκα παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην παραλία της Φούρκας στη Χαλκιδική, όπου τους εντόπισε η κάμερα του FTHIS TV. Βέβαια, η παραμονή της στη Βόρεια Ελλάδα δεν κράτησε πάρα πολύ, καθώς χθες στις 14 Αυγούστου η Ελένη έφυγε από τη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του  fthis.gr , το ζευγάρι θα πήγαινε σε κάποιο άλλο καλοκαιιρνό προορισμό για λίγες μέρες, εννοώντας την Εύβοια και συγκεκριμένα την Κάρυστο, όπου η Ελένη διατηρεί σπίτι.
Ο λόγος που ήρθαν πιο κοντά στην Αθήνα είναι γιατί την Πέμπτη 16 Αυγούστου ο Μάκης Παντζόπουλος πρέπει να βρίσκεται στην πόλη για επαγγελματικό λόγο. Επίσης, η Ελένη το Σάββατο 18 Αυγούστου θα ξανασυναντηθεί με τα τρία της παιδιά, αφού θα επιστρέψουν από τις διακοπές με τον πατέρα τους. Και προφανώς θα ταξιδέψουν ξανά στην Άνδρο.
Πολλοί ήταν εκείνοι που ξεγελάστηκαν σχετικά με το που βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, αφού η παρουσιάστρια ανάρτησε φωτογραφίες της στο καινούριο αγαπημένο της social media, το Instagram, οι οποίες, όμως, είναι παλαιότερες. Μάλιστα, η μία από αυτές είναι τραβηγμένη στο ναυάγιο της Βόρης στην Άνδρο.  

Related

twitter 1184459662685296717

Follow us


item