News-Piper

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβεται πια!

Από την αρχή της σχέσης της και μέχρι αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να προστατεύει τις ιδιωτικές της στιγμές...


Από την αρχή της σχέσης της και μέχρι αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε η Ελένη Μενεγάκη προσπαθούσε να προστατεύει τις ιδιωτικές της στιγμές και να μην κάνει αισθητή την παρουσία της ώστε να μην υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις για το που βρέθηκε. Τους τελευταίους μήνες, όμως, όλα άλλαξαν...
Η παρουσιάστρια έκανε βαθιά.... βουτιά στο twitter και πολύ συχνά ενημερώνει για το που βρίσκεται και πως περνάει. Επίσης, ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται ή ανοίγει συζήτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους ρωτώντας τους για διάφορα θέματα.

Κι ενώ οι paparazzi προσπαθούσαν να εξασφαλίσουν έστω και μια θολή φωτογραφία της με μαγιό, εκείνη έκανε την έκπληξη και ανέβασε, ομολογουμένως, πολύ sexy φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Και βέβαια συχνά πυκνά ενημερώνει για το ποια μέρη επισκέπτεται, πώς περνάει και που μπορεί να βρίσκεται την ώρα της ανάρτησης.
Από το απόγευμα της Παρασκευής 10 Αυγούστου, η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μετά από τον λογαριασμό της στο twitter απέκτησε και λογαριασμό στο instagram. Και όλα αυτά ενώ βρισκόταν στη Σκιάθο με τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο. Και βέβαια δεν άφησε κανένα παραπονεμένο. Μοιράστηκε με όσους την ακολουθούν τη θάλασσα που απολάμβανε, τον σκοτεινιασμένο ουρανό λίγο πριν τη βροχή, αλλά και ένα χαρακτριστικό τοπίο του νησιού.
Η ευτυχία και η συναισθηματική ασφάλεια της δεν κρύβονται, ούτε και η νέα εποχή στη ζωή της τεχνολογικά και προσωπικά!

fthis.gr

Related

twitter 6796883609269020756

Follow us


item