News-Piper

Αλέξης Τσίπρας: : Οι φωτογραφίες του που προκάλεσαν αντιδράσεις

Οι είκοσι μία ημέρες που έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να ξεσήκωσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, από απλά μέλη του Σ...


Οι είκοσι μία ημέρες που έκανε διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται να ξεσήκωσαν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, από απλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”. Οι αντιδράσεις αυτές εκδηλώθηκαν κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… “Μπας και ο πρόεδρος ετοιμάζει… αντάρτικο από τη Νάξο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;”, έγραψε κάποιος σχολιάζοντας το αξύριστο look του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τόνιζαν μάλιστα, πως εκείνος βρισκόταν σε διακοπές την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς προετοιμαζόταν για τις συναντήσεις με τον Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, την Άγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, o Αλέξης Τσίπρας συνέχισε τις διακοπές του από το Ροδάκινο της Κρήτης στη Νάξο, μαζί με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, και την παρέα του. Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης εμφανίστηκε σε ταβέρνα στο λιμάνι της Μουτσούνας και φωτογραφήθηκε φορώντας το μαγιό του με παραθεριστές. Το ίδιο βράδυ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρέα με τη σύζυγό του, πήγε στη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος τδιατηρεί μαζί του μια ζεστή φιλία.

Related

politic 8133925524326107137

Follow us


item