News-Piper

Ο γάμος του Νίκου Αναδιώτη

Ο Νίκος Αναδιώτης παντρεύτηκε νωρίτερα σήμερα την αγαπημένη του, Βασιλική Παπαδοπούλου μετά από δύο χρόνια σχέσης  και το  fthis.gr  είναι ...


Ο Νίκος Αναδιώτης παντρεύτηκε νωρίτερα σήμερα την αγαπημένη του, Βασιλική Παπαδοπούλου μετά από δύο χρόνια σχέσης και το fthis.gr είναι εκεί!
Ο ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία στις 7 παρά τέταρτο με ένα μαύρο Fiat 500 και όπως μπορείτε να δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες, έχει κουρέψει τα μαλλιά του για την περίσταση. Οι συγγενείς και οι πρώτοι καλεσμένοι είναι ήδη εκεί, ανάμεσα τους και ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του στο σίριαλ "Οι Βασιλιάδες", Τόμας Πρωτόπαπας με τη συνοδό του. Στη συνέχεια έφτασε και το μοντέλο Κώστας Γκρέκας με τη σύζυγό του, Έλενα Βαζούρα.


Η νύφη έφτασε στην εκκλησία κατά τις 7 και πέντε με ένα μαύρο τζιπ Fiat το οποίο, όμως, δεν σταμάτησε αμέσως. Αφού έκανε μία βόλτα γύρω από την εκκλησία, το αυτοκίνητο που μετάφερε τη νύφη σταμάτησε και ο οδηγός κατέβηκε από αυτό απευθύνοντας στον γαμπρό την ερώτηση: "Είσαι σίγουρος;". Αμέσως μετά, κατέβηκε και η Βασιλική και εν μέσω χειροκροτημάτων ανέβηκε τα σκαλιά για να συναντήσει το σύντροφό της. Το ζευγάρι μπήκε γρήγορα στην εκκλησία και αυτή την ώρα τελείται το μυστήριο.

















Related

wedding 23803715481203865

Follow us


item