News-Piper

Κατερίνα Παπουτσάκη-Παναγιώτης Πιλαφάς: Γάμος με πρωτοτυπίες

O κεραυνοβόλος έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά επισημοποιείται μεθαύριο 28 Αυγούστου με παπά και με κο...

O κεραυνοβόλος έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά επισημοποιείται μεθαύριο 28 Αυγούστου με παπά και με κουμπάρο. Η ηθοποιός αφήνει τον τίτλο της ωραίας και μοιραίας εργένισσας, και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο όμορφο νησί της Δονούσας.

Η επιλογή του μέρους δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία του γάμου της Κατερίνας και του Παναγιώτη. Πρωτοτύπησαν και ως προς το γεγονός ότι επέλεξαν να παντρευτούν ημέρα Τρίτη και όχι Σαββατοκύριακο όπως είθισται για τα περισσότερα ζευγάρια. Επίσης, ο γάμος θα γίνει παρουσία μόνο συγγενών πρώτου βαθμού και πολύ καλών φίλων του ζευγαριού, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο μακριά κάθε είδους αδιάκριτα βλέμματα.

Ομως η κυριότερη πρωτοτυπία αυτού του γάμου είναι ότι το ζευγάρι, μέσω των ηλεκτρονικών προσκλήσεων που απέστειλε στους φίλους του, εκδήλωσε την επιθυμία του αντί για δώρα οι προσκεκλημένοι να καταβάλουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε δύο λογαριασμούς, του Χαμόγελου του Παιδιού και του συλλόγου «Η Πίστη». 

Οπως γράφουν στο προσκλητήριό τους: «Αναλογιζόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Παναγιώτης και η Κατερίνα παρακαλούν θερμά όλους να μην μπουν στη διαδικασία αγοράς γαμήλιου δώρου. Αν παρ’ όλα αυτά ορισμένοι από εσάς θέλουν να προσφέρουν κάτι, αυτό που θα επιθυμούσαν οι μελλόνυμφοι είναι να καταθέσετε το ποσό που θέλετε στο Χαμόγελο του Παιδιού ή στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές παθήσεις “Η Πίστη”».

ΤΟ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΓΛΕΝΤΙ
Ωστόσο, επειδή η Κατερίνα είναι Κρητικιά και στη Μεγαλόνησο στους γάμους γίνεται συνήθως το αδιαχώρητο, ο πατέρας της φρόντισε να οργανώσει ένα προγαμιαίο γλέντι πριν από λίγο καιρό στη Σητεία. Το μελλόνυμφο ζευγάρι βρισκόταν ήδη εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές
ς του και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, έχοντας ως βάση το σπίτι του πατέρα της Κατερίνας στο χωριό Πισκοκέφαλο, έξω από τη Σητεία.

Εκεί στήθηκε και το γλέντι, στην πλατεία του χωριού, όπου καλεσμένοι ήταν συγγενείς της Κατερίνας και του Παναγιώτη, και φίλοι των γονιών τους. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές έδωσαν και πήραν, και συνοδεύτηκαν με άφθονη τσικουδιά και κρητική λύρα που έδινε τον ρυθμό της στο γλέντι μέχρι πρωίας!

Η γνωριμία, ο έρωτας και το who is who του τυχερού γαμπρού 
Η είδηση του επικείμενου γάμου του ζευγαριού προκάλεσε έκπληξη, αφού η σχέση τους μετράει μόνο λίγους μήνες πορείας. Στο πρόσωπο, ωστόσο, του Παναγιώτη, ή «Πέπε» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, η Κατερίνα βρήκε αυτό που πάντα έψαχνε. 

Το περιέγραψε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Υστερα από δέκα λεπτά κουβέντας είπα “αυτός είναι”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ηταν ξεκάθαρο. Είναι πολύ περίεργο, βέβαια, από τη μια δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι».

Ο Παναγιώτης έπειτα από μια μακρά θητεία στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην Ελλάδα ως DJ παραγωγός. Εγινε μέτοχος στο γνωστό club «Six d.o.g.s» στην Αθήνα στο Μοναστηράκι. Το μαγαζί είναι κοντινό και ανταγωνιστικό με εκείνο που «τρέχει» η Κατερίνα στην ίδια περιοχή, την «Τρόβα». Ομως οι δύο «ανταγωνιστές» επαγγελματικά έτρεφαν πάντα εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Κάπως έτσι γνωρίστηκαν κιόλας, από τη γειτνίασή τους, και τελικά πριν από πέντε μήνες η γνωριμία τους μετατράπηκε σε έναν πολύ δυνατό έρωτα. 

ΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 

Οσοι γνωρίζουν τον Παναγιώτη Πιλαφά λένε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων με έντονη αίσθηση του χιούμορ. «Είναι ένας πολύ cool τύπος. Μέσα από την προσωπικότητα και την ηρεμία του γίνεται πολύ γοητευτικός. Νομίζω ότι έτσι έριξε την Κατερίνα» είπε στην «Espresso της Κυριακής» φίλος του ζευγαριού που θα βρίσκεται στον μεθαυριανό γάμο.

Πάντως, παρά το σύντομο διάστημα που είναι μαζί οι μελλόνυμφοι, όσοι τους έχουν ζήσει από κοντά έχουν να λένε ότι είναι ταιριαστοί και αγαπημένοι. Το επιβεβαίωσε και η Κατερίνα με μια ιδιαίτερα όμορφη περιγραφή: «Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι. Γι’ αυτήν τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα “αλλά”. Δεν με φοβίζει το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Εχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα».

Related

showbiz 6043388474316190106

Follow us


item