News-Piper

Βαγγέλης Περρής: Μίλησε για την Έλενα Παπαβασιλείου και το "ΟΛΑ"

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV  για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν σ...


Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV  για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Ο γνωστός δημοσιογράφος για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν σχολίασε: “Μόνο με κληρονομικό χάρισμα κάποιος μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στην τηλεόραση την επόμενη εβδομάδα ή τον άλλο μήνα. Δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί… Θα είναι μια δύσκολη σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Κρατάμε άμυνα!”.

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να παίρνει μεταγραφή στο “ΟΛΑ”, ο Βαγγέλης Περρής επεσήμανε: “Η αλήθεια είναι πως με την Έλενα κάνουμε μαζί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο. Ως εκ τούτου, αυτό μας επιτρέπει να έχουμε μια άνεση και να επικοινωνούμε. Ως εκεί μπορεί να έχει ένα ενδιαφέρον! Τώρα, το τι θα γίνει του χρόνου δεν το ξέρω. Aν μιλάμε για σχέδια στα σοβαρά, γιατί όταν κάνουμε πλάκα μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε, ισχύει το ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει του χρόνου”.
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον φετινό κύκλο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”: “Η Ευγενία νομίζω πως ήταν η καλύτερη Ευγενία που είχαμε δει. Υπήρχε, βέβαια, το κενό του Ηλία Ψινάκη. Αυτό το κενό κανείς δεν μπορεί να το καλύψει. Ο Χριστόπουλος καλά έκανε που δεν πήγε να καλύψει το κενό του Ηλία και έδειξε το δικό του τρόπο”.

Follow us


item