News-Piper

Το bachelor party της Εύας Λάσκαρη

Σε λίγη ώρα η Εύα Λάσκαρη θα φορέσει το αρχαιοελληνικό νυφικό της και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον, εδώ και επτά μήνες, αγαπημέ...


Σε λίγη ώρα η Εύα Λάσκαρη θα φορέσει το αρχαιοελληνικό νυφικό της και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον, εδώ και επτά μήνες, αγαπημένο της, Ντίνο Τσιώρη.
Στο δωμάτιο της έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες απο τον καλό της φίλο, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, make up artist και hair stylist, που θα επιμεληθεί την νυφική της εμφάνιση.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στη Σκωτία πρίν 6 μήνες, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, στις 18:30 το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Ναό της Μυκόνου και μετά θα ακολουθήσει οικογενειακό δείπνο σε εστιατόριο του νησιού. Άργα το βράδυ όλοι οι καλεσμένοι - 150 με 170 - θα παρευρεθούν στο γαμήλιο party που θα γίνει σε club στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου.
Το  fthis.gr εξασφάλισε φωτογραφίες απο το bacelor party που έγινε χθές, στον Ορνό. Αντίθετα με ότι θα περίμενε κανείς, το bachelor έγινε σε εστιατόριο και όχι σε κάποιο club, με λίγους καλούς φίλους. Το κάλεσμα ήταν για τις 22:30 και το μενού περιελάμβανε σούσι και τοπικές λιχουδιές. Το bachelor φαγητό, ολοκληρώθηκε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, ώστε να είναι όλοι φρέσκοι για το σημερινό γαμήλιο party.



Related

showbiz 1748072091247790943

Follow us


item