News-Piper

Ραντεβού «μες στην καλή χαρά» για την Στικούδη με τον Alpha!

Aνανεώνεται η παρέα του «Μες στην καλή χαρά»! Εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά που παραμένει δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, θα βρίσκεται ξανά στη...

Aνανεώνεται η παρέα του «Μες στην καλή χαρά»!

Εκτός από τον Θέμη Γεωργαντά που παραμένει δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, θα βρίσκεται ξανά στην εκπομπή και ο Παύλος Σταματόπουλος.



Από το πλατό της εκπομπής θα απουσιάζει η Έλενα Παπαβασιλείου. Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας πραγματοποίησαν συναντήσεις με κάποιες παρουσιάστριες και συγκεκριμένα με τις Δούκισσα Νομικού, Δέσποινα Καμπούρη, Λάουρα Νάργες και Κατερίνα Στικούδη.

Επικρατέστερη φαίνεται η Στικούδη. Τα στελέχη του Alpha συζήτησαν πολλή ώρα μαζί της και κατέληξαν ότι και οι δυο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία. Όσες φορές η Κατερίνα έχει βρεθεί σε εκπομπή με τη Ναταλία έχουν κάνει πλάκα και έχουν περάσει καλά.

«Δεν έχω κλείσει τίποτα τηλεοπτικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις 24 Αυγούστου θα βρίσκομαι στο «ΘΕΑ» μαζί με τη Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο», δήλωσε το μοντέλο.

Αυτό που σκέφτεται είναι αν θα μπορεί να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις της στην εκπομπή, αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα ξενυχτά στο νυχτερινό κέντρο.

Η Κατερίνα έχει ραντεβού με τους υπεύθυνους του σταθμού στα τέλη του Αυγούστου ,όπου και θα δούμε αν θα είναι τελικά «μες στην καλή χαρά»…

Πηγή: Espresso

Related

TV 5079829610449769426

Follow us


item