News-Piper

Johnny Depp-Vanessa Paradis: προσπάθειες επανασύνδεσης!

​Τις θέλει και τις δυο, κι ας είναι αμαρτωλό ο Johnny Depp! Ο διάσημος ηθοποιός, φαίνεται πως αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα καρδιάς, αφού μ...

​Τις θέλει και τις δυο, κι ας είναι αμαρτωλό ο Johnny Depp!

Ο διάσημος ηθοποιός, φαίνεται πως αντιμετωπίζει μεγάλο δίλημμα καρδιάς, αφού μπορεί να χώρισε από την Vanessa Paradis για τα μάτια της 26χρονης bisexual συμπρωταγωνίστριας του, Amber Heard, αλλά τώρα που η νεαρή τον παράτησε, άλλαξε πάλι γνώμη.


Όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, η Amber, του ζήτησε να διακόψουν για λίγο το δεσμό τους, επειδή δεν άντεχε άλλο το σάλο που είχε ξεσπάσει στα Μ.Μ.Ε και τη φήμη της… αντροχωρίστρας!

Δεν έχασε καιρό ο 48χρονος Johnny. Αμέσως, επέστρεψε στην πρώην σύντροφο του Vanessa Paradis και στα παιδιά τους.

Οι δυο τους, λέγεται πως κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, με τον διάσημο ηθοποιό, να βρίσκεται στο σπίτι τους στο γαλλικό νότο για διακοπές, ώστε να είναι κοντά και στα παιδιά του, την 13χρονη Lily-Rose, και τον 9χρονο Jack.

Και δεν πήγε έτσι να επισκεφτεί την 39χρονη Vanessa. Της πήρε και δωράκι! Ένα ολόχρυσο μενταγιόν, που στο εσωτερικό του γράφει το πόσο πολύ θα την αγαπάει για πάντα.

Κοινοί φίλοι του ζευγαριού, λένε πως αυτό που θέλουν και οι δυο τους, είτε είναι μαζί είτε όχι, είναι τα παιδιά τους να έχουν μια ενωμένη και φυσιολογική οικογένεια.

Μάλιστα λέγεται έντονα, πως ο Johnny άλλαξε γνώμη και θέλει να μείνει με την οικογένεια και τα παιδιά του, τα οποία είναι τα πάντα για εκείνον.

star.gr

Related

hollywood 5346693442424876480

Follow us


item