News-Piper

Η νέα επικίνδυνη αποστολή της Λυδίας Παπαϊωάννου

Για άλλη μια εβδομάδα η Λυδία Παπαϊωάννου καλείται να πραγματοποιήσει την επικίνδυνη αποστολή που θα της αναθέσει το τηλεοπτικό κοινό, και θ...

Για άλλη μια εβδομάδα η Λυδία Παπαϊωάννου καλείται να πραγματοποιήσει την επικίνδυνη αποστολή που θα της αναθέσει το τηλεοπτικό κοινό, και θα την απολαύσουμε το βράδυ μέσα από το MTV στις 20.00. Αυτή τη φορά, και ενώ ο υδράργυρος έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα, οι θαυμαστές της τη δροσίζουν, αλλά την καλούν να αντιμετωπίσει και τον φόβο που έχει για τον βυθό.


Πιο συγκεκριμένα, η Λυδία κάνει scuba diving, καταδύσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Φυρίγο και με τον Στέφανο Παπαρούνα, τον αθλητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στις καταδύσεις.

Η Λυδία πριν μπει στα βαθιά μπήκε σε έναν υπόνομο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν από τις δύσκολες αποστολές, αφού η παρουσιάστρια, αν και θαρραλέα σε αρκετές προκλήσεις που της έχουν αναθέσει, φοβάται πολύ τον βυθό. Αυτό το είχε πει από την αρχή που της ανατέθηκε να μπει στα βαθιά, γι’ αυτό και δεν ήθελε αυτό το επεισόδιο. Οπως όμως φαίνεται και στην πράξη, τα κατάφερε μια χαρά.

Μάλιστα, δήλωσε στην «Espresso», λίγο πριν απολαύσουμε το επεισόδιο: «Για κάποιους οι βόλτες στον βυθό μπορεί να είναι κάτι απλό που κάνουν στις διακοπές, για λίγους μπορεί να είναι τρόπος ζωής και για πολλούς μακρινό όνειρο. Για μένα ήταν κάπως… περίεργο γιατί φοβάμαι τον βυθό! Λατρεύω τη θάλασσα, αλλά το βάθος φύκι με αγριεύει. Ηταν μια εμπειρία υπέροχη, παρ’ όλα αυτά δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα - εκτός και αν με ανάγκαζαν πάλι οι τηλεθεατές του “Mission Lydia”». 

Οταν τη ρωτήσαμε από τι εντυπωσιάστηκε, είπε: «Μου έκανε εντύπωση η ομορφιά του βυθού στην Ανάβυσσο. Δεν φανταζόμουν ότι μπορείς να απολαύσεις τέτοιες εικόνες δυο βήματα ή, τέλος πάντων, δυο βουτιές από την Αθήνα».

Related

TV 9032789201238404193

Follow us


item