News-Piper

Πάσχει από μικροβιοφοβία, ψυχαναγκασμό και ναρκισσισμό η Βίκυ Σταμάτη

Θυμό για την απόφαση φυλάκισης της, ναρκισσισμό και τάσεις αυτοκαταστροφής έχει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Β. Σταμάτη, η οποία όπως σ...

Θυμό για την απόφαση φυλάκισης της, ναρκισσισμό και τάσεις αυτοκαταστροφής έχει η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Β. Σταμάτη, η οποία όπως σας είπαμε από χθες, σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.


«Η εμφάνιση της ήταν περιποιημένη και τα χέρια της καλυμμένα με αντιμικροβιακή κρέμα. Αρνήθηκε να καθίσει στην καρέκλα αν προηγουμένως αυτή δεν είχε καλυφθεί με καθαρό χαρτί. Το συναίσθημα της ήταν αγχώδες, καταθλιπτικό και ευερέθιστο. Εξέφρασε μεγάλη αγωνία για την κατάσταση του παιδιού της και έντονα αισθήματα άγχους, αναξιότητας και ενοχής που συνδέονται άμεσα με την απομάκρυνση από τον γιο της, τον οποίο μέχρι τώρα δεν είχε αποχωριστεί ούτε μια μέρα και ανησυχεί ότι οι δικοί της που τον φροντίζουν στην παρούσα φάση, δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους όπως πρέπει».

Με αυτά τα λόγια περιγράφει την Βίκυ Σταμάτη ο καθηγητής Ψυχιατριακής Α. Δουζένης , ο οποίος την εξέτασε.

Οι δικηγόροι της κ. Σταμάτη πάντως δεν φαίνεται να το «βάζουν κάτω». Παρόλο που μέχρι στιγμής έχει δεχτεί δύο «όχι», τόσο για αποφυλάκιση, όσο και για ψυχιατρική εξέταση δεν αποκλείεται να καταθέσουν προσφυγή στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Πηγή: εφημερίδα Τα Νέα

Related

news 8244887543010222321

Follow us


item