News-Piper

Συνέλαβαν 70χρονη με σοβαρό πρόβλημα υγείας στα Τρίκαλα για χρέη 600 ευρώ

​Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μία 70χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν συνελήφθη επειδή βρέθηκε χρέος της προς την ΑΕΠΙ ...


​Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μία 70χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν συνελήφθη επειδή βρέθηκε χρέος της προς την ΑΕΠΙ 600 ευρώ.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη της ηλικιωμένης για εξακρίβωση στοιχείων. Η 70χρονη μητέρα της όπως ήταν φυσικό αντέδρασε και οδηγήθηκε επίσης και εκείνη μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί η Ασφάλεια Τρικάλων βρήκε στοιχεία για την μάνα και όχι για την κόρη.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε να χρωστάει 300 ευρώ προς την ΑΕΠΙ ( Υπηρεσίες προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας).

Η χρηματική ποινή ,μετά από 7 χρόνια από την εκδίκαση της υπόθεσης, ανέβηκε στο ποσό των 600 ευρώ. Έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν ότι υπήρχε ένταλμα εις βάρος της για την οφειλή αυτή.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η 70χρονη να οδηγηθεί στα κρατητήρια όπου άρχισε να φωνάζει χωρίς να καταλαβαίνει θα επιβάρυνε την κατάστασή της υγείας της.
Η γυναίκα δεν μπορούσε να αφεθεί ελεύθερη γιατί δεν υπήρχε εισαγγελέας λόγω του Σαββατοκύριακου.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το μαρτύριο της γυναίκας τελείωσε , έγινε η καταβολή του ποσού και έτσι η 70χρονη αφέθηκε ελεύθερη.

star.gr

Related

news 5748034678190576254

Follow us


item