News-Piper

Στα παρασκήνια των Mad Awards

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ένατη απονομή βραβείων του Mad με παρουσιαστές τον Θέμη Γεωργαντά, που φέτος θα τον ακούσουμε και να...

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ένατη απονομή βραβείων του Mad με παρουσιαστές τον Θέμη Γεωργαντά, που φέτος θα τον ακούσουμε και να τραγουδάει και την Μαίρη Συνατσάκη ...













Οι τραγουδιστές που θα εμφανιστούν στη σκηνή είναι: Claydee, Demy, House Twins, koZA Mostra, Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, The Fade, Vegas, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, ΜΕΛΙSSES, Μηδενιστής, NEBMA, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και Μιχαλης Χατζηγιάννης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παρουσιάσει το νέο του single, «Τρεις Ζωές» και ο Σάκης Ρουβάς το καινούργιο του τραγούδι, «Τώρα», ο Δήμος Αναστασιάδης θα τραγουδήσει την τελευταία του επιτυχία«Τώρα» μαζί με τους Koza Mostra, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβειδύο φορές στη σκηνή.
Ντουέτο θα κάνει η Πάολα μαζί με τους StaventoOnirama με την Ήβη Αδάμου και ο Nicko με τηνΚατερίνα Στικούδη!
Τέλος, ο Stan θα διασκευάσει ένα πολύ γνωστό τραγούδι μαζί με τους Playmen, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης θα χορέψει υπό τους ρυθμούς του Claydee!
Bραβεία θα δώσουν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Νάντια Μπουλέ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού
Η εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τις πρόβες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών...

Related

showbiz 4063507385899572527

Follow us


item