News-Piper

Ελένη Λιάσκα: Τα πράγματα τα παρουσίασαν μονόπλευρα.

Η Ελένη Λιάσκα μίλησε για το περιστατικό του Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλη λέγοντας οτι δεν θα γίνει η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη κα...


Η Ελένη Λιάσκα μίλησε για το περιστατικό του Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλη λέγοντας οτι δεν θα γίνει η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη και οτι η κίνηση του δεν της άρεσε και φυσικά δεν ειναι υπέρ της εικόνας με την επίθεση στη Λιάνα Κανέλη και είπε οτι καθημερινά ασκείτε βία κατα κάποιο τρόπο π.χ. όπως δήλωσε η ίδια όταν δεν την πληρώνουν απο δουλειές που έχει κάνει ή όταν απλά κηρύττουν πτώχευση λίγες μέρες πρίν πάρουν τους μισθούς τους.

Δεν θέλησε να δηλώσει πολλά για όλους όσους την έκριναν και μιλήσαν για φασιστικό παραλήρημα λέγοντας απλά ότι ειναι ειρωνεία να μιλάνε.
Φυσικά όπως είπε οτι δεν έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους που είναι νόμιμα στη χώρα και βγάζουν το ψωμί τους αλλα θα πρέπει να σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών στη Ελλάδα.
Μικρή επειδή μιλούσα όταν καταλάβαινα οτι με εκμεταλλεύονται με φωνάζανε γλωσσού αλλα τώρα με φωνάζουν Χρυσαυγίτησσα αλλα δεν θα μάθουν ποτέ τι ψήφισα.
Μίλησε επίσης για το ότι εχει και αυτό το καλοκαίρι δουλειά στο πλευρό του Χάρη Ρώμα.












Related

interview 3757499226105626411

Follow us


item