News-Piper

Οι διάσημοι που έπαιξαν beach volley για καλό σκοπό

Η διαδρομή μέχρι την Αύρα ήταν απολαυστική απ’ όποια πλευρά κι αν ερχόσουν. Το τρενάκι περνούσε αδιάκοπα από δίπλα σου σφυρίζοντας, μικροί κ...

Η διαδρομή μέχρι την Αύρα ήταν απολαυστική απ’ όποια πλευρά κι αν ερχόσουν. Το τρενάκι περνούσε αδιάκοπα από δίπλα σου σφυρίζοντας, μικροί και μεγάλοι με μαγιό πήγαιναν ή γυρνούσαν από το μπάνιο τους, ολόκληρη η λεωφόρος, γεμάτη κόσμο, μύριζε αντηλιακό και θαλασσινό αλάτι.


Οι εξέδρες σχεδόν είχαν γεμίσει, με τους θεατές να χτυπούν δυνατά τα διαφημιστικά των χορηγών –κάτι σαν παλάμες χειροκροτήματος. Η ζέστη αφόρητη τους οδηγούσε σε αλλεπάλληλες βουτιές, δίπλα ακριβώς από το μεγάλο γήπεδο της Αύρας.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου οι αγώνες του Master Beach Volley 2012, συνεχίστηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον για τους τελευταίους ημιτελικούς ανδρών και γυναικών. Οι πράγματι εξαιρετικές τους ικανότητες –μπαλιά δεν άφηναν, όλοι οι αγώνες ήταν μέχρι τελικής πτώσης-, όσο και τα καλογυμνασμένα σώματα παικτών και παικτριών, εντυπωσίασαν το κοινό· πολλοί ζήλευαν τόσο τις ικανότητές, όσο και τη θέση τους κοντά στο φιλέ και όχι άδικα· πετάγονταν στον αέρα σαν πουλιά ένα, ενάμιση μέτρο πάνω από την άμμο. Το πάθος τους ξεχείλιζε μέσω κραυγών χαράς και εκτόνωσης, έπεφταν στην άμμο και κυλιόνταν προκειμένου να σώσουν τον πόντο.

Λίγο αργότερα, κατά τις 7, ήρθε η ώρα των αναγνωρίσιμων παικτών και παικτριών. Η Κατερίνα Ευαγγελινού,Ορθούλα Παπαδάκου, Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Φραγκολιάς, Δέσποινα Καμπούρη,Τόμας Πρωτόπαπας, Γιάννης Σπαλιάρας, Νίκη Μάντσιου, Κώστας Γκρέκας και η Άννα Μουστάκα, χωρίστηκαν σε δύο μικτές ομάδες, έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση και πήραν γρήγορα τη θέσης τους στο γήπεδο, άλλοι για πρώτη και άλλη για δεύτερη φορά Η εμφάνισή τους αύξησε την προσέλευση του κόσμου με τους ίδιους να δίνουν τον καλύτερο και πιο παιχνιδιάρικο εαυτό τους και να τραβούν όλα τα βλέμματα, μα όχι τόσο με τις αγωνιστικές τους ικανότητες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, να συνομιλήσουν μαζί τους, αλλά και να απολαύσουν τις βόλτες τους στην παραλία. Οι δηλώσεις τους περιορίστηκαν στο στόχο αυτού του αγώνα, αλλά και την ανταγωνιστικότητα των δύο ομάδων, των πορτοκαλί και των μπλε.

Ο δήμαρχος κος Σάκης Σακκιώτης, όσο και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κος Τάκης Βάρτζελης, απένειμαν στους συμμετέχοντες μετάλλια και αναμνηστικά, ενώ ο α’ αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κος Στουραΐτηςβράβευσε για την προσφορά της την πρόεδρο της W.I.N. Hellas και συνδιοργανώτρια του φιλανθρωπικού αυτού τουρνουά κα Μάντα Παπαδάκου, η οποία δήλωσε: «Στόχος μέσα από την προβολή που εξασφάλισε η διοργάνωση αυτή είναι να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση στο κοινωνικό σύνολο για την αποτελεσματική καταπολέμηση ενός μείζονος κοινωνικού ζητήματος, όπως η κακοποίηση των γυναικών, που εμφανίζεται σε μεγάλη έκταση σήμερα. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω θερμά τη Δημοτική αρχή της Αίγινας για τη φιλοξενία. Ευχαριστώ επίσης, ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και το Lipton Ice Tea, χορηγό της εκδήλωσης, για την επιλογή του W.I.N. Hellas ως τον τιμώμενο κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τρίτη συνεχή χρονιά.»

Το ραντεβού φυσικά ανανεώθηκε και για του χρόνου…



Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
Οι διάσημοι στον αγώνα του Master
  aeginanews.gr

Related

sport 3388378700561332819

Follow us


item